Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ГЛУМИЦЕ

Показала је сексипил у улози СИЛВАНЕ Арменулић, али дневне одевне комбинације Тамаре Драгичевић остављају без даха (ФОТО)

Популарна млада глумице остварила је велику популарност у филму "Тома"

1632437950_toma_premijera_15092021_0259.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Најпре је остварила успех у филму "Монтевидео, Бог те видео!", а потом смо је заволели и у серији "Војна академија" да би српску публику сада оставила без даха у филму "Тома" где игра главну женску улогу, улогу славне певачице Силване Арменулић. Осим неспорног глумачког таланта, српска глумица Тамара Драгићевић показала је и таленат за одабир савршених стајлинг за различите прилике.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

Одабрали смо три најбоље дневне комбинације, које је глумица Тамара Драгићевић понела у последње време, а које се могу носити у више различитих прилика.

Овог лета на једној прослави рођендана на отвореном, на ранчу на Фрушкој гори, Тамара Драгићевић понела је стајлинг о коме се дуго причало. Определила се за дугу зелену сатенску хаљину, која је апсолутни хит ове сезоне и беж равне чизме, са гломазним ђоном од преврнуте коже.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Иако су сунчани дани на измаку, бохо стил носиће се готово до првог снега. Тамара Драгићевић определила се за комплет у шареним дезенима и огртачем са ресама. Одлично га је уклопила са шеширом, што је целом стајлингу дало посебну ноту дневне елеганције имистериозности.

И коначно, најбољи стајлинг за јесење дане, летено-кончана хаљина на пруге миди сужине и браон кожна јакна због променљивих временских температура. Ово је савршен стајлинг који можете понети и са патикама и са штиклама.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas