Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Правила која ДЕЦА КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ морају да знају (ФОТО)

Постоје одређене процедуре које припадници британске краљевске породице уче од малих ногу

1653567975_profimedia-0683811016.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Свима је опште познато да краљевска породица мора да се придржава правила која су понекад веома ригорозна. Међутим, она се не односе само на одрасле плаве крви, већ и на децу. Од тренутка када науче да седе припремају се за живот у складу са строгим обрасцима понашања. 

Деца британске круне не смеју да примају скупоцене поклоне. Иако на први поглед делује као да су они рођени под срећном звездом и да ће имати многе благодети које су другој деци онемогућене, то није тако. Упркос луксузним даровима које добијају, они не могу бити прихваћени. Једино што је дозвољено су ситни поклони, као на пример мали букети цвећа. 

Такође, процедура налаже да сваки пут када прођу поред краљице Елизабете морају да јој се поклоне. Ово важи и за одрасле, а ако било шта друго раде у том тренутку морају одмах да престану како би овим чином указали поштовање краљици. 

Дечаци смеју носити искључиво кратке панталоне, зато што су дугачке намењене за децу нижих сталежа. Девојчицама принцезама је забрањено ношење круне све док се не удају. У њиховим ормарима се налазе искључиво хаљине, а панталоне и сукње се сматрају неприхватљивим облачењем. Што се тиче играња, оно се искључиво догађа напољу. Њима је забрањена забава у двору. Активности које смеју да раде су креативног карактера и не смеју да користе било које уређаје нове технологије као што су телефони, таблети или рачунари. 

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Кејт Мидлтон не виђамо често у оваквој тоалети: Понела гламурозну хаљину отворених рамена на премијери "Топ Гана" (ФОТО)

Једно од веома битних ставки је да никада два наследника круне не смеју да путују заједно. Ово правило постоји да не би настрадало више наследника уколико дође до неке несреће, на пример авионске или саобраћајне. Међутим, краљица Елизабета је дозволила да принц Вилијам путује са својим сином Џорџом. 

Учење страног језика је обавезно. Они од од најранијег детињства уче француски, шпански и друге језике. Кејт је овај обичај који се поштује генерацијама почела да примењује са принцем Џорџом када је он имао само две године.

Они прослављају Божић уз ручак, као и већина породица. Међутим, деца не смеју седети за истим столом као одрасли. Она морају бити у посебној простојири са дадиљама док се ручак не заврши. Такође они не смеју да бирају шта ће да једу и морају распремити неред за собом. Шта год деца радила, родитељи их не смеју тући, већ се морају придржавати неких других метода васпитавања.

Грешке се поштују до пете године, а након тога преступи се санкционишу. Цео овај процес се назива тренингом лепог понашања и кроз њега морају да прођу сви чланови краљевске породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas