Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Правила неге и шминкања Кејт Мидлтон: Ево шта никада не користи

Кејт Мидлтон на сваком јавном појављивању изгледа беспрекорно

1703596112_profimedia-0823993278.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

 На све то је већ одавно навикла, толико да бисмо слободно могли рећи да је за неке ствари постала прави професионалац, нарочито када је реч о добром изгледу.

Њена одећа је увек беспрекорна, фризура "под конац", а кожа блистава. Зато многе жене занима како се негује лепа британска принцеза и како постиже савршен изглед баш сваки пут.

Представљамо вам шест правила за добар изглед којих се Кејт Мидлтон никада не одриче.

1. Негована кожа

За гламурозни сјај коже није потребна само добра шминка, већ првенствено негована кожа. Тек када је подлога добра, козметички производи могу да замаскирају недостатке. Прича се да Кејт користи само производе на бази кисеоника, као и органске производе који хидрирају кожу и заглађују ситне боре.

2. Суптилан руж

Краљевски протокол између осталог налаже забрану јарких боја када је у питању шминка, па је принцезин први избор дискретан сјај за усне.

3. Невидљиви пудер

Лепа Кејт никада не користи популарну технику контурисања, већ помоћу руменила суптилно наглашава делове лица. Принцеза користи нијансу пудера која се савршено стапа с њеним теном, а бира испробане производе који на лицу не остављају трагове, не скупљају се у порама, већ савршено пријањају на њену перфектну кожу. Да би лице изгледало као да немате пудер, морате редовно да радите пилинге и уклањате мртве ћелије коже, јер њих пудери посебно наглашавају.

4. Природна шминка за очи

Кејт Мидлтон никада нисмо, нити ћемо видети са вештачким трепавицама. Лепоту својих очију она истиче ајлајнером и савршеним обликом обрва на који строго пази.

5. Дискретни нокти

И овде се Кејт придржава строгог краљевског протокола, па њене руке красе кратки, савршено обликовани нокти чију лепоту додатно наглашавају дискретни млечно бели или прозирни лакови. Прочитајтре и које су најгоре грешке у шминкању за жене у четрдесетим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas