· · Komentari: 0

"PRELEPA IVANA I BG SUKNJA": Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene želeti da iskopiraju (FOTO)

Ivana Španović napravila pravi skok u dalj novom modnom kombinacijom

1647331221_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ivanaspanovic

Da se Ivana Španović na sportskom terenu snalazi odlično, to svi znamo, alu sada je pokazala da se sjajno snalazi i kada je moda u pitanju.

Prilikom gostovanja kod Marije Kilibarde, Ivana je odabrala kombinaciju koja je sve ostavila bez daha.

Ona je na Instagram profilu podelila nasmejanu sliku sa snimanja i napravila pravu pometnju. Savršeno je uklopila dve nijanse plave, košulju dugih rukava i razigranu suknju sa motivom Beograda. Kombinaciju je razbila crvenim cipelama koje se pertlaju oko članka, a nakit joj gotovo nije ni trebao - ponela je diskretnu srebrnu ogrlicu.

Izgledala je fantastično i fanovi su joj to jasno stavili do znanja: "Dama", "lepotica", "ovakve devojke treba da budu uzor mladima", "taj osmeh", samo su neki od komentara.

Pročitajte još: OD PERJA DO DIJAMANATA: Pogledajte najbolje odevene zvezde na dodeli BAFTA nagrada 2022 (FOTO)

Ipak, najviše pažnje privukao je izbor suknje na kojoj su oslikani simboli Beograda: "Prelepa Ivana i BG suknja", "suknja ti je fenomenalna", "baš joj stoji ženstvena odeća"; "super suknja", "gde si kupila suknju".

Ivana je odgovorila da je u pitanju domaći kreator i time na još jedan način pokazala koliko se ponosi Srbijom. Verujemo da je mnoge devojke inspirisala svojim modnim izdanjem.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.