Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРЕМРШАВА ЈЕ": Клои Кардашијан ЗАБРИНУЛА фанове изгледом, хаљина показала све (ФОТО)

Клои Кардашијан, Крис Џенер и Кендал Џенер изашле су на вечеру у Западни Холивуд. Клои је изгледала запањујуће у хаљини од латекса

1654585673_pjimage---2022-06-07T090730.043.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Ријалити звезда Клои Кардашијан изазвала је забринутост међу својим фановима након што је изашла у "голој" хаљини од латекса.

Клои (37), изгледала је запањујуће док је уживала у вечери у Западном Холивуду са својом мајком Крис Џенер и њеном сестром Кендал Џенер.

Она је прошетала без грудњака у хаљини од латекса од Атсуко Кудоа која је нагласила њену сјајну фигуру. Косу је обликовала у опуштене коврџе и раздвојила је на страну и заокружила изглед са Фенди торбицом и великим наочарима за сунце.

Прочитајте још: (ЈЕЛОВНИК) ТРОДНЕВНИ ДЕТОКС: Подмлађује и тера упале из организма - бићете НОВА ОСОБА

Породица, без неколико чланова екипе Кардашијан-Џенер, вечерала је у ресторану славних Craig's.

Њене слике су подељене на страници обожаватеља на Реддиту, где су неки корисници расправљали о њеној тежини.

„Изгледа ми узнемирујуће мршаво“, истакао је један корисник.

Други је додао: „Проклетство, нисам схватао колико је заправо мршава… могла би да постане легитиман модел.“

„Премршава је“, једноставно је написао други.

Међутим, многима се допало како изгледа и похвалили су сестру, рекавши да она „најбоље изгледа“ међу браћом и сестрама.

„Искрено мислим да је тренутно најлепша сестра коју прати Кендал“, рекао је један корисник.

Једна је написала: „њено тело кида, мрзим хаљину, али јој добро стоји“.

Клои воли да вежба и има личног тренера са којим вежба пет дана у недељи.

Прочитајте још: Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

Она има теретану у свом раскошном дому у Лос Анђелесу и ангажовала је Џоела Боураиму да јој помогне да постигне своје циљеве.

„Клои има пуну професионалну теретану у својој кући, тако да, наравно, имамо више тегова и опреме“, објаснио је за Женско здравље.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas