Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
водитељка

Стајлинг Сање Маринковић о коме сви говоре: Елеганција и тренд сезоне остављају без речи (ФОТО)

Сања Маринковић понела је титулу "Даме године", а на свечаности је сву пажњу привукла њена блиставост и хаљина коју је понела.

1620899949_aadfb0344dd99167461a21eefa164c2ad421d1da.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Једна од најпопуларнијих домаћих водитељки годинама уназад, прошетала је црвеним тепихом у црној, елегантној дугој тоалети.

Софистициран одабир, затвореност и дужина хаљие употпуњен је прорезон са стране који јој је дао ноту сензуалности. А црвени сјајни кармин употпунион је целокупн стил и овогодишњи тренд који је у сјају.

Прочитајте још: Леди Кити, рођаку принчева Вилијама и Харија, због једне хаљине запратило 996,300 људи! (ФОТО)

Прочитајте још: Како се правилно носи РОЗЕ боја? Јована Гајић издоминирала својим изгледом! (ФОТО)

Поводом лепог догађаја Сања се обратила пратиоцима на Инсаграму и написала поруку која може да нас мотивише:

- Хвала на овом признању. Искрено цесто бих се постидела због неких проблема за које сам била уверена да ми кваре срецу када бих слусала искуства многих зена из Србије и њохове изазове и проблеме са којима се суоцавају на путу до остварење свог циља. Одувек сам се трудила да се са околностима носим витешки и достојанствено.Титулу “Дама године” заслузиле су све зене које су прилагодиле свој зивот свом духу - каже Сања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas