Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
запањујуце трансформације

Запањујуће ХОЛИВУДСКЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Џорџа Клунија би једва препознали!

Познато је да Холивуд и јавни живот не допуштају познатима да буду природни или да старе постепено јер су увек под будним оком камере

1655491451_fwegv.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ТХЕНвсНОW™
Oglas

У жељи да увек изгледају лепо и да их руб времена не погази, многе познате личности се одлучују на импулсивне промене у нади да изгледају боље. 

Прочитајте још: Да ли је ово НАЈЛЕПША ЛЕТЊА ХАЉИНА? Глумица Аманда Холден у пудер розе комбинацији одушевила свет (ФОТО)

Међутим, показало се да, што је промена била драстичнија, то је била гора. Многе холивудске звезде упропастиле су свој изглед различитим захватима, док су друге пак промениле лични опис и не личе на себе из младости. Откривамо вам највеће и најзапрепашћујуће холивудске трансформације! 

1. Донатела Версаће 

Иако некада права лепотица, Донатела је са многим операцијама довела себе до непрепознатљивости! 

2. Ники Минаж 

Позната реперка се доста променила у односу на своје тинејџ дане. Могло би се рећи да су операције учиниле то да изгледа "пренаглашено". 

3. Мики Рурк

Мики Рурк је у своје лице убризгао превише ботокса и филера да се добија утисак да је отечен, а не младолик као што је то некада био. 

4. Кајли Џенер 

О њој и њеним операцијама се заиста доста писало, али с обзиром да је она јако млада, те не можемо поредити слике из младости и старости, она заузима позицију на овој листи као особа која се трансформисала до непрепознатљивости. Многи тврде да је урадила добро за себе и да изгледа доста боље. Спекулише се да је потрошила скоро 2 милиона долара на операције лица. 

5. Кејтлин Џенер 

Ова промена би требало да је на самом врху листе, јер се прича да је Брус, бивши спортиста, трансфомишући се у жену потрошио чак 5 милиона долара! 

6. Том Круз 

Рекло би се да Том Круз изгледа доста боље у познијим годинама него што је изгледао у млађим данима. Иако можда није имао много операција, промена је видљива. 

7. Џорџ Клуни 

Можда највеће изнанеђење је миљеник многих је Џорџ Клуни! Иако је у младости имао дугу косу и грубе црте лица, он се трансформисао у правог холивудског заводника. Да ли су за то заслужне операције или просто само сазревање, остало је да нагађамо!

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas