Oglas
· · Komentari: 0
ROMANTIKA

Da li je ovo NAJLEPŠA LETNJA HALJINA? Glumica Amanda Holden u puder roze kombinaciji oduševila svet (FOTO)

Glumica Amanda Holden iskoristila je sunčani dan u Londonu za pravu letnju kombinaciju

1655365952_pjimage---2022-06-16T095005.679.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ova pedesetjednogodišnjakinja izgledala je neverovatno dok je blistala pred fotografima koji su je spremno čekali, u lepoj ružičastoj letnjoj haljini.

Sudija "Britanija ima talenat" Amanda je za tu priliku prošetala bez grudnjaka i pokazala svoje duge noge u kratkoj suknji s volanima.

Pročitajte još: Voditeljka prošetala BEZ GRUDNJAKA: U neonskoj haljini i sa belim detaljima ostavila sve bez teksta (FOTO)

Izgled je upotpunila tamnim naočarima za sunce i preko ramena imala malu ružičastu Fendi torbu.

Foto: Profimedia

Mama dvoje dece Amanda je poznata po svom osećaju za stil i često voli da nosi smele brojeve.

U prošlosti je prikazivala odeću koja je bila toliko rizična da je izazvala poplavu pritužbi gledalaca na u emisiji gde je sudija, ali se zaklela da neće ublažiti to sada kada je prešla 50 godina.

Foto: Profimedia

Ona je ranije rekla za The Sun: „Kada sam napunila 50 godina, uložila sam u par čizama do butina i pomislila sam: 'Ovako ću živeti drugu polovinu svog života'. Na svoj rođendan sam takođe  napravila fotografisanje gde sam bila polugola na rođendanskoj torti. Nikada nisam htela iznenada da izbacim tvinset i bisere, osim ako ne nosim tvinset i bisere uz minić i te čizme do butina.”

Pročitajte još: SVIMA DOBRO STOJI: Šakira ima majicu koja nikada ne izlazi iz mode (FOTO)

A svim onim tradicionalistima koji misle da bi pedesetogodišnjaci trebalo da prestanu da polažu na seksipil i počnu da se prikrivaju, ona ima jednostavnu poruku.

„Mogu jednostavno da me zaobiđu“, rekla je Amanda. „Nikada ne bih slušala nekoga ko će pokušati da mi kaže kako da se ponašam ili kako da se oblačim."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas