Oglas
· · Komentari: 0
zapanjujuce transformacije

Zapanjujuće HOLIVUDSKE TRANSFORMACIJE: Džordža Klunija bi jedva prepoznali!

Poznato je da Holivud i javni život ne dopuštaju poznatima da budu prirodni ili da stare postepeno jer su uvek pod budnim okom kamere

1655491451_fwegv.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/THENvsNOW™
Oglas

U želji da uvek izgledaju lepo i da ih rub vremena ne pogazi, mnoge poznate ličnosti se odlučuju na impulsivne promene u nadi da izgledaju bolje. 

Pročitajte još: Da li je ovo NAJLEPŠA LETNJA HALJINA? Glumica Amanda Holden u puder roze kombinaciji oduševila svet (FOTO)

Međutim, pokazalo se da, što je promena bila drastičnija, to je bila gora. Mnoge holivudske zvezde upropastile su svoj izgled različitim zahvatima, dok su druge pak promenile lični opis i ne liče na sebe iz mladosti. Otkrivamo vam najveće i najzaprepašćujuće holivudske transformacije! 

1. Donatela Versaće 

Iako nekada prava lepotica, Donatela je sa mnogim operacijama dovela sebe do neprepoznatljivosti! 

2. Niki Minaž 

Poznata reperka se dosta promenila u odnosu na svoje tinejdž dane. Moglo bi se reći da su operacije učinile to da izgleda "prenaglašeno". 

3. Miki Rurk

Miki Rurk je u svoje lice ubrizgao previše botoksa i filera da se dobija utisak da je otečen, a ne mladolik kao što je to nekada bio. 

4. Kajli Džener 

O njoj i njenim operacijama se zaista dosta pisalo, ali s obzirom da je ona jako mlada, te ne možemo porediti slike iz mladosti i starosti, ona zauzima poziciju na ovoj listi kao osoba koja se transformisala do neprepoznatljivosti. Mnogi tvrde da je uradila dobro za sebe i da izgleda dosta bolje. Spekuliše se da je potrošila skoro 2 miliona dolara na operacije lica. 

5. Kejtlin Džener 

Ova promena bi trebalo da je na samom vrhu liste, jer se priča da je Brus, bivši sportista, transfomišući se u ženu potrošio čak 5 miliona dolara! 

6. Tom Kruz 

Reklo bi se da Tom Kruz izgleda dosta bolje u poznijim godinama nego što je izgledao u mlađim danima. Iako možda nije imao mnogo operacija, promena je vidljiva. 

7. Džordž Kluni 

Možda najveće iznaneđenje je miljenik mnogih je Džordž Kluni! Iako je u mladosti imao dugu kosu i grube crte lica, on se transformisao u pravog holivudskog zavodnika. Da li su za to zaslužne operacije ili prosto samo sazrevanje, ostalo je da nagađamo!

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas