Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 ОСОБИНА КОЈЕ ИМАЈУ ПРИВЛАЧНЕ ЖЕНЕ: Једна ствар све људе из њиховог окружења обара с ногу

Према стручњацима ових 5 особина красе привлачне и фаталне жене.

1712936392_shutterstock_1831638373.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте икада приметили како се неке жене једноставно истичу у гомили, чак и ако се не уклапају у типичне стандарде лепоте? Има нешто у њима што привлачи пажњу и што интригира. Какве су то фаталне жене?

1) Одишу истинским самопоуздањем

Овакве жене схватају да самопоуздање не произлази само из физичког изгледа. То је укорењено у њиховој личности. Ово истинско самопоуздање је опипљиво и заразно јер сија кроз њихове поступке и привлачи људе као магнет.

2) Показују емоционалну интелигенцију


Да ли сте се икада запитали зашто одређени појединци, без обзира на њихов физички изглед, имају способност да се повежу са другима на дубљем нивоу? Ово се често своди на њихову емоционалну интелигенцију. То може учинити да жена просечног изгледа изгледа невероватно привлачно.

Оне су фантастичне у препознавању, разумевању и управљању не само сопственим емоцијама, већ и емоцијама других.Зато могу ефикасно да се крећу кроз друштвену динамику и негују квалитетне односе. 

3) Оне су аутентични


Ове жене су верне себи. Оне се не уклапају у друштвена очекивања или покушавају да се уклопе у одређене калупе. Оне прихватају своју индивидуалност и изражавају се искрено, без страха од осуде.

4) Показују позитиван став


Још један изузетан квалитет жена просечног изгледа који стално привлаче пажњу је њихов позитиван став. Људи би радије били са женом просечног изгледа која животу приступа са радошћу и надом него са лепом женом која је прилично негативна и крута, пише сајт Хацк Спирит.

Размотрите ове начине на које манифестују позитиван став:

Радост проналазе у малим стварима
Оне се носе са изазовима смирено
Шире оптимизам око себе
Остају пуне наде у тешким ситуацијама


5) Шармантне су и духовите


Још једно фасцинантно запажање о женама просечног изгледа које стално привлаче пажњу је шарм њихове личности.Ове жене поседују живахну личност која је истовремено привлачна и интригантна. За разлику од физичке привлачности, која може бити субјективна, задивљујућа личност је универзално привлачна и обара с ногу.

Њихове јединствене карактеристике укључују:

Одличан смисао за хумор
Љубазност и саосећање
Способност укључивања у смислене разговоре

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas