Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 ВАЖНИХ ЛЕКЦИЈА МОНИКЕ БЕЛУЧИ: Ако ти се не свиђа твој живот - започни други, а ако си сама - буди као БОГИЊА

ЦЕО НАШ ЖИВОТ је борба између независности и везаности а права срец́а је кад успеш да пронађеш равнотежу између њих

1696022934_55680_profimedia-0645628775_ig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Моника Белучи је једна од најпожељнијих жена на свету, изузетно тражена и као глумица. Многи се диве њеној ванвременској лепоти и софистицираном стилу који негује већ годинама. Ово је њених седам веома важних животних лекција.

Прва лекција. Уколико ти се не свиђа твој живот, почни други!

Моника је одрасла са идејом: да не понови мајчину судбину и да све уложи у успех. Одлучила је и да никада не рађа у сиромаштву, како касније не би морала да се одрекне свега зарад деце.

Лекција друга. Многи путеви воде до једног циља. Изаберите најкрац́и

Радила је као конобарица да би додатно платила студије. Али чим јој је један од гостију бара, шеф агенције за моделе, понудио уносан уговор, она је напустила школу и своје време посветила модној писти. 

Трећа лекција. Само веома паметна жена може бити "шармантна будала"

Моника није говорила паметне ствари – радила је паметне ствари и слушала паметне савете. И бирала је само паметне мушкарце, и никада није експонирала своје везе. Међу њеним изабраницима били су шефови манекенских агенција, банкари, владини званичници и милионери. Слагала се са свима и била је позната као шармантна и ћудљива.

Четврта лекција. Како ухватити неухватљиво?

На сету филма "Стан" Моника се први пут заљубила на први поглед. Упознала је човека који ју је изазвао. „Још једна прсата будала је стигла!“ , овако је глумац Винсен Касел говорио о својој новој партнерки. Око њега је било море лепотица, а он је уживао у невероватном успеху и био је најперспективнији глумац у Француској.

Моника је у почетку одлучила да шармира Винсента како би уживала у деловима његове славе и попела се неколико степеница у каријери.

Лекција пета. Изглед је ваш капитал. Уновчите га!

Моника је имала таленат и уздала се у лепоту. Са висином од 178кг и 68кг, фигуром пешчаног сата и ликом анђела, да ли је још нешто могла да пожели од живота ? Радила је све да сачува и истакне своју лепоту.

Лекција шеста. Љубав не познаје препреке или границе.

Моника је мислила да заувек може да држи Винсента на дистанци и тако себи обезбеди слободу да снима где год и кад год пожели. Имали су одвојене станове – Винсент у Паризу, Моникин у Лондону. Она је романсе на сету сматрала неопходним за продукцију и преварила га је са Мелом Гибсоном, Жераром Депарђеом и Џорџом Клунијем. Веровала је да њен муж дели њене ставове. Када је спавао са Џенифер Анистон, она је показала потпуно разумевање и њено разумевање га је повредило.

Лекција седма. Усамљена богиња.

Након развода, Моника се не осећа срецћно. И често прича о томе како би се могла вратити Винсенту. Недуго пре развода, имала је аферу са азербејџанским милионером, бившим власником Черкизовског тржишта Телманом Измаиловом. И одједном изјављује за новине како је све ово лаж. Обзиром да је желела да врати Винсента нису јој требале овакве гласине. Да, и даље је лепа и тражена, критичари и редитељи су одушевљени.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas