Oglas
· · Komentari: 0

7 VAŽNIH LEKCIJA MONIKE BELUČI: Ako ti se ne sviđa tvoj život - započni drugi, a ako si sama - budi kao BOGINJA

CEO NAŠ ŽIVOT je borba između nezavisnosti i vezanosti a prava sreća je kad uspeš da pronađeš ravnotežu između njih

1696022934_55680_profimedia-0645628775_ig.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Monika Beluči je jedna od najpoželjnijih žena na svetu, izuzetno tražena i kao glumica. Mnogi se dive njenoj vanvremenskoj lepoti i sofisticiranom stilu koji neguje već godinama. Ovo je njenih sedam veoma važnih životnih lekcija.

Prva lekcija. Ukoliko ti se ne sviđa tvoj život, počni drugi!

Monika je odrasla sa idejom: da ne ponovi majčinu sudbinu i da sve uloži u uspeh. Odlučila je i da nikada ne rađa u siromaštvu, kako kasnije ne bi morala da se odrekne svega zarad dece.

Lekcija druga. Mnogi putevi vode do jednog cilja. Izaberite najkraći

Radila je kao konobarica da bi dodatno platila studije. Ali čim joj je jedan od gostiju bara, šef agencije za modele, ponudio unosan ugovor, ona je napustila školu i svoje vreme posvetila modnoj pisti. 

Treća lekcija. Samo veoma pametna žena može biti "šarmantna budala"

Monika nije govorila pametne stvari – radila je pametne stvari i slušala pametne savete. I birala je samo pametne muškarce, i nikada nije eksponirala svoje veze. Među njenim izabranicima bili su šefovi manekenskih agencija, bankari, vladini zvaničnici i milioneri. Slagala se sa svima i bila je poznata kao šarmantna i ćudljiva.

Četvrta lekcija. Kako uhvatiti neuhvatljivo?

Na setu filma "Stan" Monika se prvi put zaljubila na prvi pogled. Upoznala je čoveka koji ju je izazvao. „Još jedna prsata budala je stigla!“ , ovako je glumac Vinsen Kasel govorio o svojoj novoj partnerki. Oko njega je bilo more lepotica, a on je uživao u neverovatnom uspehu i bio je najperspektivniji glumac u Francuskoj.

Monika je u početku odlučila da šarmira Vinsenta kako bi uživala u delovima njegove slave i popela se nekoliko stepenica u karijeri.

Lekcija peta. Izgled je vaš kapital. Unovčite ga!

Monika je imala talenat i uzdala se u lepotu. Sa visinom od 178kg i 68kg, figurom peščanog sata i likom anđela, da li je još nešto mogla da poželi od života ? Radila je sve da sačuva i istakne svoju lepotu.

Lekcija šesta. LJubav ne poznaje prepreke ili granice.

Monika je mislila da zauvek može da drži Vinsenta na distanci i tako sebi obezbedi slobodu da snima gde god i kad god poželi. Imali su odvojene stanove – Vinsent u Parizu, Monikin u Londonu. Ona je romanse na setu smatrala neophodnim za produkciju i prevarila ga je sa Melom Gibsonom, Žerarom Deparđeom i Džordžom Klunijem. Verovala je da njen muž deli njene stavove. Kada je spavao sa Dženifer Aniston, ona je pokazala potpuno razumevanje i njeno razumevanje ga je povredilo.

Lekcija sedma. Usamljena boginja.

Nakon razvoda, Monika se ne oseća srecćno. I često priča o tome kako bi se mogla vratiti Vinsentu. Nedugo pre razvoda, imala je aferu sa azerbejdžanskim milionerom, bivšim vlasnikom Čerkizovskog tržišta Telmanom Izmailovom. I odjednom izjavljuje za novine kako je sve ovo laž. Obzirom da je želela da vrati Vinsenta nisu joj trebale ovakve glasine. Da, i dalje je lepa i tražena, kritičari i reditelji su oduševljeni.

BONUS VIDEO: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas