Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА ГОДИНА

Објавила листу поклона које НИЈЕДНА жена не жели за Нову годину: Даме ПРЕСРЕЋНЕ, "коначно је неко рекао истину"

КАД су поклони у питању, битно је да буду од срца.

1639136580_pjimage--70-.jpg
Фото: Shutterstock/ THISFAMILYTREE/INSTAGRAM/ Shutterstock
Oglas

Али такође се не може порећи да се као жене понекад уморимо од истих новогодишњих поклона - знате о којим говоримо.

За све оне који још увек покушавају да схвате шта да набаве, Александра Канингем је поделила листу „ствари које ниједна жена заправо не жели за Нову годину“ и, надамо се, ово ће олакшати следећи одлазак у куповину.

Ћебад

Листа је почела са персонализованим ћебадима. Иако је идеја слатка, али за већину је покривање удобним ћебетом прекривеним фотографијама њихових лица мало превише.

Сетови

Након слатких, али језивих ћебади, уследило је оно што је Александра назвала „комплети за купање који изазивају инфекцију“.

Ови комплети за купање, који су напунили све продавнице током празничног периода, изгледају као савршена идеја за поклон – уосталом, ко не воли да се опусти после дугог дана и урони у купку?

Проблем са већином уобичајене неге тела је тај што садржи штетне хемикалије, које не само да могу исушити вашу кожу већ и изазвати непријатне инфекције, посебно око ваших интимних делова.

Спрејеви за тело

Слично хемијским мирисним средствима за прање тела, спрејеви за тело су једнако лоша идеја за поклон, према водитељу подкаста Тхис Фамили Трее.

Ово би могло учинити да миришете добро у овом тренутку, али ће дугорочно бити одговорни за листу проблема, укључујући изазивање астме, дерматитиса и иритације грла, да споменемо само неке.

И последње, али не и најмање важно на листи „Оно што ниједна жена жели“ је накит у облику срца.

Накит у облику срца

Иако дефинитивно долази од срца, већина жена, према њеним речима, једноставно није превише одушевљена овим стилом.

Већина људи није могла бити срећнија што је неко то коначно рекао, уз главни коментар: „Хвала!“, „Ништа не говори "волим те" као средство за прање тела и дезодоранс. 🤨''. Неко је додао да има још ставки које су не-не: „Морамо да продужимо ову листу...“

Међутим, било је и оних који се нису сложили, а један критички гледалац је прокоментарисао: „Проблеми богатих жена 🙄 Био бих само захвалан да добијем поклон.

"Лол, увек се добро насмејем колико су људи незахвални и размажени."

У међувремену, ова девојка је потрошила стотине на поклоне за свог мушкарца, само да би сазнала да јој он ништа није купио.

Осим тога, истраживања показују да Британци ове Нове године желе искуство у односу на материјалне поклоне.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas