Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
између редова

ДУЖИНА КОСЕ открива ваш карактер: Кратка, дуга или боб?

Да ли се проналазите?

1605092721_Depositphotos_35710283_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Фризура драстично утиче на изглед сваке жене, а да ли сте знали да дужина косе може да открије доста тога о вашем карактеру. Уосталом, коса је нераскидиви део личности, као и показатељ личног стила. А шта значи када имате дугу, кратку или косу средње дужине?

Кратка коса

Одрицање од дужине је показатељ храбрости. Жене са кратком косом су изразито независне и имају јаку вољу. Воле контакт са људима као и флертовање, и лако се повезују са свима. Оне су авантуристи и имају чврст карактер, због чега их људи воле.

Прочитајте још: Насушна потреба или спорт: Ипак НИЈЕ ДОБРО оговарати, јер изазива лоша осећања

Боб или до рамена

Овакав стил омогућава лакшу контролу косе. То су особе које су искрене, добро организоване, неустрашиве, немају комплексе, могу да раде више ствари у исто време, тачно знају шта желе и прво добро размисле пре него што реагују.

Фото: Депосит

Преко рамена

Налазите се у међупростору – нисте сигурни да ли желите дугу или кратку косу. Ово је знак елеганције, овакве особе су харизматичне и привлаче људе природном лепотом. Не плаше се изазова и брзо стичу пријатеље.

Прочитајте још: Да ли сте знали? Ово су три женска највећа комплекса

Дуга коса

Начин на који негују своју косу открива доста тога о њима. Оне су сањари, пажљиве, стрпљиве и више их занимају дуге везе у којима дају све од себе. Веома су истрајне, и све ће урадити да остваре своје снове. Такође имају и много самопоштовања и упорности.

Фото: Депосит

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas