· · Коментари: 0
ВЕНЧАЊЕ

Изгледа СКУПО, а коштала је само 312 ДИНАРА: Млада је ВЕНЧАНИЦУ пронашла у продавници ПОЛОВНЕ ГАРДЕРОБЕ (ФОТО)

Једна млада одлучила је да не баца велики новац на хаљину коју ће носити за свој најсрећнији дан.

1640094105_wedding-ga9cf0cf8e_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Просечна цена венчанице у САД-у је 1.631 долара (око 170.000 динара), пише магазин "Brides". Међутим, цене могу да се крећу од 500 до 25.000 долара или више, зависно од дизајнера, али једна девојка учинила ге немогуће...

Након што је у радњи у којој се продаје половна гардероба купила белу хаљину у којој се касније удала, ова млада са Флориде постала је хит у медијима. Рејчел Конели (26) је само "обична" девојка, која је због свог необичног избора и цене хаљине завршила на свим насловним странама широм света.

Прочитајте још: Њена "Диор" венчаница коштала је 200.000 долара, а израђивали су је преко хиљаду сати: Пет занимљивих чињеница о Меланији Трамп (ФОТО)

Две недеље пре него што је изговорила судбоносно "да", нашла је своју венчаницу из снова за 5 долара, коју је носила касније на прослави.

"Купила сам ову свилену хаљину одмах после веридбе", написала је испод фотографија и снимака на којима је показала венчаницу из продавнице половне гардеробе.

Уска свилена хаљина има наборе у пределу деколтеа, а Рејчел је свој аутфит за венчање употпунила прозирним велом и белим сандалама на пету.

Такође је поделила видео ове хаљине на друштвеној мрежи "ТикТок", и написала: "Никад не знаш шта ћеш наћи међу повољним стварима две недеље пре венчања."

Друга хаљина која је такође била јефтина имала је беле пуф рукаве и шарену сукљу од чипке.

Рејчел је успела да купи две различите венчанице за мање од 10 долара (1.042 динара), што је више него одличан "улов". Видео снимци Рејчелине венчанице имају преко милион прегледа, а пратиоци су писали да је на дан венчања изгледала као војвоткиња од Сасекса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.