· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Какав ПОГЛЕД имате? Ево шта начин на који гледате говори о вама!

Ако бисте питали стручњаке за невербалну комуникацију шта је то што одаје човека, одмах би вам одговорили - очи. А ако желите да добијете и информацију више, ево да знате шта поглед открива о нама.

Depositphotos_1886304_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Како гледају радознале, а како шитокогруде особе? Како препознати тужног човека, а како видети да је неко сумњичав? Прочитајте и покушајте да "читате" поглед.

Прочитајте још: Шта значи када мушкарац ГЛЕДА доле: Посматрајте га и ЛАКО прочитајте

Јасан

Овакав поглед се повезује са искреним и добронамерним особама којима може да се верује.

Враголаст или умиљат?
Фото: Депозитфото

Бистар

Ко вас гледа бистро, значи да је оштроуман и радознао, полетан и ведар тип личности.

Ситан, брз

Ово је одраз сумње, страха, несигурности, ситничавости и претераног опреза.

Топао

То је увек поглед људи који вас воле или су вам изузетно наклоњени и желе вам само добро.

Живахан

Тако гледају радознале, отворене, енергичне, брзомислеће или нестрпљиве особе.

Враголаст

Повезује се са лакомисленим или површним особама, али то не мора да буде нужно одраз њиховог карактера, него само опуштености и жеље за неспутаношћу.

Умиљат

Отворене, широкогруде особе ће вас гледати умиљато. Знаћете да су спремне да много дају, али немојте да их разочарате, јер рачунају на узвраћеност истом мером.

Узнемирено ће вас гледати људи који нешто крију или их нешто тишти, па скривају очи.

Ватрен

Они који су пуни живота, али су и нестабилни, јер ватра, страст или љубомора могу да их избаце из колосека, гледаће вас ватрено.

Тмуран

Када је неко незадовољан својим животом и нема снаге да то промени, обично има тмуран поглед.

Оштар
Овакав поглед имају храбри људи којима се верује, иако су неретко хладни.

Одсутан

Ако неко увек има поглед који се губи у даљини, најчешће је врло креативан, маштовит и сањалачки настројен.

Прочитајте још: МИТ је срушен: МИДУЛТ влада светом

Угашен

Поглед без сјаја и искре у очима може да одсликава дубоку бригу, болест или неуредан живот.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.