· · Коментари: 0
корисно

Како помоћи НАЕЛЕКТРИСАНОЈ КОСИ: Постоји брзо решење

Ово је чест проблем током хладних дана када носимо џемпере.

1604152441_Depositphotos_8420387_s-2019-1-.jpg
Фото: Депосит

Ако имате проблем са наелектрисаном косом, трик једног фризера ће вам помоћи да за час поправите фризуру, зауставите електрицитет и изгледате савршено.

Нунцио Савиано из Њујорка има решење за ваш проблем.

Прочитајте још: Како да чупање ОБРВА буде МАЊЕ БОЛНО: Пратите ова ТРИ КОРАКА

-  Ако сте напољу укротите електрицитет са са само две влажне марамице. Идеалне су оне које у себи имају мало кокосовог уља, али могу и обичне. Битно је да се с њима пређете доњи део косе који се електрише и да се избегне теме како коса не би изгледала масна.

Три трика да унапред спречите електрицитет

  • Ако имате средње или јако густу косу, перите косу као и обично, али кад ставите регенератор распетљате косу с четком са широким зупцима. Немојте у потпуности испрати косу, него оставите мало регенератора на коси који ће спречавати влагу из ваздухс да се апсорбира на власима косе и да је подиже
  • Немојте свакодневно прати косу. Ако имате масну косу перите је сваки други дан, а ако имате суву, онда два пута недељно. Користите маснији шампон без сулфата који неће уништити природна уља на коси. Иако нисте опрали косу, то не значи да не можете пре изласка из куће узети мало регенератора у руке и прстима лагано проћи кроз доњи део и врхове косе, што ће смањити електрицитет.

Прочитајте још: Једна је од најпопуларнијих ФРИЗУРА ове године - Ово треба да знате о њој

  • Након што сте били у салону, размислите о куповини неког од професионалних препарата с којима ћете продубити третман косе који сте добили и на тај начин одржати фризуру што је дуже могуће. Можете и у продавници узети неки шампон без сулфата који исушује косу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.