Oglas
· · Komentari: 0
nega

Kako da čupanje OBRVA bude MANJE BOLNO: Pratite ova TRI KORAKA

Čupanje obrva nije baš prijatno i to je razlog što se i pri samoj pomisli na to mnoge od nas hvataju za glavu.

1603984681_Depositphotos_78077684_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kako da ceo proces bude manje bolan?

Otvorite pore

Istuširajte se vrućom vodom, naparite lice ili na područje obrva stavite tople obloge. Tako ćete otvoriti pore i ublažiti nelagodnost prilikom čupanja.

Pročitajte još: SMELE i ODVAŽNE žene ovako nose ŠALOVE I MARAME: Savršen detalj u svakoj jesenjoj kombinaciji! (FOTO)

Klonite se ogledala koja uveličavaju

Koliko god su primamljiva, uveličavajuća ogledala mogu biti opasna. Ako ih koristite, velika je verovatnoća da ćete počupati više dlačica nego što je to zaista potrebno. Obrve bi trebalo da započnu iznad sredine nozdrva, a završavaju se tamo gde se ugao nozdrve povezuje sa spoljnim uglom oka. Uz dobro osvetljenje, olovkom iscrtajte željeni oblik i počupajte dlačice koje su van tog okvira.

Pročitajte još: Jedna je od najpopularnijih FRIZURA ove godine - Ovo treba da znate o njoj

Izaberite dobru pincetu

Kvalitetna pinceta sa kosim vrhom sprečiće lomljenje dlačice i poštedeće vas nepotrebnog bola. Važno je da možete uhvatiti i tanje dlačice, a ne samo one debele. Obrvu uhvatite što bliže koži i povucite je u smeru rasta. Čupanje u suprotnom smeru iritiraće kožu i izazvati bol i suze. Kada završite tretman, na obrve stavite hladne obloge koje će ublažiti upalu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas