· · Коментари: 0
шминка

Како се користи НАРАНЏАСТИ КОРЕКТОР? Идеалан је за овај део лица

Наранџасти коректор би могао да постане ваш омиљени део шминке.

1621611919_Depositphotos_359610476_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Углавном користимо коректор боје коже, али њих заправо има у широком спектру боја. Сваки је намењен одређеном подручју, а ми данас причамо о наранџастом коректору.

Иду од љубичасте, наранџасте до зелене и више личе на сенке за очи него на коректор који ће прекрити мрље, бубуљице и подочњаке.

Прочитајте још: Правила шминкања уколико НОСИТЕ НАОЧАРЕ: Лако је и једноставно

За шта се може користити коректор наранџасте боје?

Коректор у боји је идеалан за сакривање мрља које редовни коректор не може да прекрије. Наранжасти коректор идеалан је за сакривање тамноплавих или љубичастих подочњака. Наранџаста је тон супротан плавој, што значи да може добро да покрије подочњаке испод очију. Уколико имате изразито светао тен најбоље је да у том случају користите коректор боје брескве.

Прочитајте још: Проблеми са ОЖИЉЦМА НАКОН АКНИ? Спречите њихово појављивање

Коректор је најбоље да наносите лаганим покретима прста или влажног сунђера све док се потпуно не сједини са вашим теном.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.