Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗГЛЕД

Ко је мајка, а ко ћерка? Ова жена потрошила је 50 хиљада евра на операције, а узор је пронашла у ЊОЈ

Многе жене данас што се тиче изгледа узор проналазе у познатим личностим

Oglas

Многи од нас проналазе узор у личности родитеља, светских познатих личности и разних јавних људи. Али идол хероине наше данашње историје је њена рођена ћерка.

Прочитајте још: Невероватна фенг шуи ПРАВИЛА за новчанике: Плави ОДВЛАЧИ новац, црвени све "потроши" а жутог се РЕШИТЕ ОДМАХ!

Џенет (65) из Велике Британије је потрошила више од 50.000 евра на пластичне операције само како би изгледала као своја четрдесеттрогодишња ћерка Џејн.

Жена је започела своје трансформације још 2001. године. Естетски хирурзи и други специјалисти за лепоту преобликовали су јој очи, нос, усне, урадили лифтинг лица, а такође су јој поставили фасете на зубе и продужили косу. Џенет је такође покушала да се уклопи у фигуру своје ћерке.

Прочитајте још: Коса јој је СЕДА још од средње школе, а тек са 40 година је скупила храброст да је покаже (ФОТО)

- Удебљала сам се и осећала сам се непривлачно. Сећам се да сам погледала у Џенј и помислила: "Некада сам имала фигуру баш попут њене."

Џанет, која ради као књиговођа, потрошила је 10 000 евра на повећање груди помоћу имплантата. Жена је сигурна да никада неће престати да ради на свом изгледу, али Џејн је ватрена противница пластичне хирургије и сматра да ће једног дана њена мајка, која је опседнута пластичним операцијама, изгледати млађе од ње. Једном у шетњи, људи су за њих две помислили да су сестре. Након тога, Џејн је неколико месеци одбијала да излази са мајком. Али на крају је прихватила родитеља онаквог какав је и чак је признала да се њихов однос поправио.

- Она је и моја мајка и моја старија сестра. Иако мислим да је само глупо потрошила новац на сву ову пластику, на крају јој је то побољшало благостање и повец́ало самопоуздање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas