· · Коментари: 0
КО ЈЕ У ПРАВУ

"НЕКА ПРОБА ОН ДА РОДИ": Жена објавила свађу са мужем око порођаја и људи су ПОБЕСНЕЛИ

Мушкарац је на удару Интернет заеднице након што је натерао своју жену да вришти на њега пред целом породицом, јер се ругао њеној трауматичној причи о порођају.

1641213793_girl-g4f652b869_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Његова 25-годишња жена родила им је ћерку само неколико недеља раније, што је, како је описала, најболније и најтеже искуство у животу.

"Незгода" на порођају

„Када сам се породила имала сам најтежи период у животу, сатима сам била у боловима и урадила сам нешто тако срамотно у порођајној сали. Покакила сам се што је било неочекивано и било је тако непријатно. Мој медицински тим је био веома професионалан однос према целој ситуацији, али мој муж није могао да се суздржи и почео је да се смеје због тога касније“, написала је на Реддитовом форуму.

Прочитајте још: "Луда си, ја то никад нисам рекао": Да ли сте жртва ГАСЛАЈТИНГА, а да тога нисте свесни?

„Чак је и мојој породици рекао за то, али они нису реаговали и једноставно није било смешно. Ни мени није било смешно, у ствари, било ми је непријатно и већ сам му рекла да престане да то износи, посебно када је почео да се шали. о томе да ми набавиш пелене за моје "упс" ситуације. Постало је заиста заморно и нарушило је моје самопоштовање и самопоуздање."

Осрамотио је пред целом породицом

У новогодишњој ноћи, пар је славио са мужевљевом породицом, када се она правдала да иде у тоалет, а њен муж је рекао: „А, да, треба да идеш брзо јер не желимо никакве незгоде попут оне коју си имала у болници, знаш на шта мислим“, док јој је намигивао.

Цела породица је почела да се смеје, а њен зет је чак рекао, "добро је", што је навело жену да се потпуно изгуби.

„Била сам запањена и толико љута и посрамљена, буквално сам се само залетела у њега и викала из свег гласа називајући га окрутним безосјећајним кретеном да користи тешко искуство рођења детета као шалу и понижава ме пред очима свих“, наставила је она.

Фото: Пииксабеј

"Био је шокиран, зурио је у мене и није рекао ни реч. Све је утихнуло, а ја сам само одјурила у купатило док нисмо отишли ​​и тада је он пукао говорећи да сам претерала што сам тако разговарала с њим пред његовом породицом током вечере.

„Рекла сам да не могу да држим језик за зубима толико дуго и након што се наставио шалити о срамотној ствари када сам му рекла да престане. Рекао је да се само шалио, а ја сам претерала са својом реакцијом, рекавши да је требало да искулирам и сачекам док се не вратимо кући како бисмо могли да се позабавимо овим насамо и чак сам могла да вичем на њега колико год желим."

Да ли је претерала?

Жена се обратила Реддиту да пита да ли је погрешила што је викала на свог мужа пред његовом породицом и да ли је требало да сачека док не дођу кући да би се наљутила на њега.

„Каква окрутна и незрела шала, замолите га да породи лубеницу из свог к***а и види да ли може то да уради без икаквих 'срамних незгода'. Да сте се о овоме позабавили насамо, рекао би исту ствар: емоционални сте и претерујете. Урадио је то пред својим родитељима и породицом да вас сатера у ћошак", прокоментарисао је један корисник Реддита.

„Ово понашање треба да се уклони што је пре могуће. Жене током порођаја све време отпуштају црева, немате чега да се стидите.“

Други је додао: "Колико је он незналица да не зна да се то током порођаја често дешава. Губиш неке телесне функције у том процесу. Он треба да прекине то и само цени чињеницу да пролазите кроз све то да бисте обоје добили своју прелепу бебу."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.