· · Коментари: 0
ДАМЕ БИРАЈУ

"Нисам одмах рекао породици чиме се бавим": Жене плаћају 360.000 динара за РОМАНТИЧНУ ВЕЧЕРУ са овим момком (ФОТО)

Након успешне каријере у финансијама, Аустралијанац Рајан Џејмс је одлучио да у потпуности промени професију и постао је мушка пословна пратња.

1642353365_5789.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ryanjamessydney

Џејмс који своје услуге наплаћује од 600 (око 62.000 динара) до 6.000 долара (око 622.000 динара), успео је да напише и мемоаре у којима је описао неке од најзанимљивијих ситуација из живота мушког ескорта.
Између осталог, он је писао о томе зашто жене траже његове услуге и како је признао својој породици и пријатељима чиме се бави.

– Нисам одмах рекао својој фамилији чиме се бавим. Својим пријатељима сам скоро одмах рекао, али породица је тек касније сазнала. Било је свакаквих реакција, али односи у породици су остали исти. Овај посао није нешто што би родитељ изабрао за своје дете – искрен је Рајан.

Прочитајте још: СТРУЧЊАК ЗА ОДНОСЕ ТВРДИ: Ако ваш мушкарац користи ОВУ ФРАЗУ, вероватно вас ВАРА

Он је свој посао назвао “награђујућим”, а затим је открио шта жене најчешће траже од њега.

– Жене најчешће траже излазак с вечером. Сценарио обухвата типичан вечерњи оброк и упознавање, након чега следи повратак у хотел или стан клијента за прилагођено и лично искуство – објашњава Џејмс.

На његовој интернет страници се ово искуство зове “луксузни вечерњи дејт”, а Џејмс га наплаћује око 363.000 динара (3.500 долара) за шест сати “опуштања и уживања” или 466.000 динара (4.500 долара) за ноћну забаву с јутарњим доручком.

– Свака клијенткиња која жели састанак са мном жели и неку врсту друштва. Из искуства могу да кажем да су мушкарци више усмерени на сексуалну страну ствари. Жене су такође фокусиране на секс, не би долазиле код мене без тога, али много времена проводимо и у разговору – тврди Џејмс.

Он додаје да би већина људи била изненађена када би видела какве жене траже његове услуге.

– Многе жене које користе моје услуге могу лако да оду у бар и одаберу било којег мушкарца и имају с њим секс. Оно што оне желе је потпуно другачије сексуално искуство. Понекад су то жене које су се недавно развеле или даме које су још у браку, али дуго нису биле интимне са својим партнером. Имао сам клијенткиње које су биле девице, али и парове који су желели “тројку” – набраја Рајан.

– Најмлађа клијенткиња коју сам имао је имала 20 година, а реално је реткост имати клијенте тог годишта, мада се то понекад догоди – прича он.

Џејмс напомиње да у принципу, жене немају специфичне фантазије које желе да испуне са њим.

– Клијенткиње се често жале да им се у сексу догађа да је партнер усмерен само на себе и да је прича готова чим он доживи врхунац. Оно што оне желе је да се партнери фокусирају на њих, а спремне су да узврате на исти начин – искрен је Џејмс.

Рекао је да дефинитивно постоји осуда околине када се ради о женама које унајмљују мушку пословну пратњу, и да због тога многе од њих то чувају као тајну.

– Услуга ескорта је као да жена оде у бар и предложи мушкарцу да оду у њен стан где ће је он масирати. Већина мушкараца то не би одбила. Али ствар је у томе што је ретко ко од њих масер или физикални  терапеут. Он може да ужива у масирању, али није професионалац. Ако желите специфично сексуално искуство, много је теже пронаћи тачно оно што желите. А ескорт вам тачно то може пружити – закључио је Рајан Џејмс.

(Ало студенти)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.