· · Komentari: 1

OSVETA se uvek servira hladna: Genijalni PLAN žene koju je muž prevario, pa izbacio iz kuće

Žena koja je oduševila ceo svet svojim postupkom

1659691636_woman-228178_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Ova žena je dokazala da je osveta najbolja kada se servira hladna. Ona je decenijama živela u naizgled idiličnom braku u kome su ona i muž dobili i dvoje dece. Nije bila zabrinta ni kada je njen suprug dobio novu sekretaricu koja je bila veoam lepa i decenijama mlađa od nje. Posao je najviše okupirao njenog muža, a ona je već uveliko bila spremna da se nosi sa izazovima koje on sa sobom nosi. Mlada sekretarica bi pak bila vidno neljubazna kad bi se supruga vlasnika firme pojavila, ali ova gospođa je to pripisivala njenim godinama i neiskustvu, možda čak i ljubomori. Onome što je usledilo nije se nadala ni u najluđim snovima. 

NJen muž je posle svega par meseci rekao da se zaljubio u mlađanu sekretaricu i ne samo što želi momentalni razvod, već i da mu uskoro bivša žena napusti kuću i to u roku od 3 dana. 

Nije znala šta ju je snašlo. Ceo jedan dan nije bila u mogućnosti ni da počne da se pakuje, pogotovo jer je muž rekao da njegova nova devojka prvo mora da dođe do kuće i da odluči šta njegova žena sme da ponese, a šta ne. Deca su već bila na školovanju u inostranstvu, pa ga ni ona nisu preterano brinula. 

- Pošto sam ceo jedan dan preplakala u bukvalnom smislu reči i mislila da će mi srce prosto pući od tuge, sledećeg dana sam rešila da mi poslednja 2 dana u kući budu nezaboravna, ali koliko meni, toliko i njima -

Tako je gospođa noć pred selidbu maksimalno iskoristila. Jela je škapme uz kavijar, pila najskuplje vino koje su planski ostavili za specijalne prilike i slušala muziku. Ona je u međuvremenu šetala po kući kako bi upila sve njene pojedinosti, ali i napunila ostatkom od škampa i morskih plodova svaku garnišnu za zavese u svom uskoro bivšem domu. Ova dama je išla od sobe do sobe i uspešno skidala garnišne puneći ih morskim plodovima i potom ih vraćala na mesto sa sve zavesama. Na to joj je otišlo najviše vremena, pa nije spakovala sve što je želela, ali nije žalila. Sutradan će se u njen dom koji je kućila zajedno sa njim useliti neka nova mnogo mlađa i lepša žena od nje.

Pročitajte još: Smrt Merilin Monro i nakon 40 godina je MISTERIJA: Organi uništeni tokom obdukcije, govorilo se da je počinila samoubistvo tabletama, koje nisu pronađene u želucu

Golupčići su uživali u svim blagodetima doma uključujući i đakuzi, bazen i vinski podrum. Ipak, nedelju dana kasnije nepodnošljiv smrad počeo je da se širi celom kućom, a nova gazdarica nije bila blagonaklona prema tome. Kuća je očišćena od poda do plafona, ali smrad se i dalje širio. Baštovani i sobarice su počeli da daju otkaz. Par je bio suočen sa neminovnovšu da vilu daju na prodaju. 

Kuća je besprekorno izgledala, ali niko od kupaca nije bio previše inpresioniran budući da se smrad još iz dvorišta osećao. Agenti za nekretnine su na kraju digli ruke od ponude.

Bivša gospođa se javila mužu sa kojim razvod još nije okončan i izrazila nostalgiju zbog prethodnog doma u kome je provela tolike godine, a koji se nažalost prodaje. Pitala je može li ona da otkupi kuću pošto joj je prirasla srcu, ali ispod tržišne cene kako bi smanjila cenu koju traži brakorazvodnom parnicom. NJen bivši suprug kada je čuo odmah ju je uslovio da ugovor potpiše iste večeri da se ne bi predomislila. Ova žena je tako kupila vilu za 1/10 njene prave cene. NJen buvši muž se sa taze mladom devojkom potrudio da joj ništa u njoj ne ostavi. Poneli su u novi dom sve, uključujući i garnišne.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.