Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕВАРЕ

Петковић каже да се ПОЛИГРАФ усијао: Да ли си у брак ушла невина, а венчали су се пре 50 година!

У детективским агенцијама највише посла имају око неверних супруга и љубоморних мужева.

1604912280_Depositphotos_128506460_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Детективи тврде да је корона била велики тест за бракове, па су тако многи доживели крах. Прељуба је по укидању ванредног стања више него икад постала видљива и тако се показало да се вирус наругао верности оба пола, а полицијски час више не постоји као препрека.

Прочитајте још: Одговор на питање које МУЧИ ЖЕНЕ: Када МУШКАРЦИ излазе из КРИЗЕ СРЕДЊИХ ГОДИНА?

- Јавио нам се мушкарац који је рекао да сумња у своју супругу. Венчали су се из љубави и имали складан брак. Она је недавно почела све више да одсуствује од куће, наводно због посла, што се њему није допало. Испоставило се да је имао разлога за сумњу, јер смо открили да се супруга зближила са колегом са радног места. Видели смо јасну ситуацију на терену - из фирме прво излази он, после пет минута она, а затим одлазе у такозвани "штек" стан, који је изнајмљен - каже Братислав Петковић, саветник у детективској агенцији.

Прво изађе она, а после пет минута колега...
Жене лакше праштају
Жене чешће и лакше праштају прељубу, јер после развода нема где и брине да ли ће имати од чега да живи. Мушкарци су крући.

Петковић додаје да му је драго што су ови супружници, ипак, одлучили да дају још једну шансу свом браку и да се увек обрадује када се тако нешто деси.

- Време је највећа гумица и зашто оно не би избрисало ову мрљу, ако је већ постојала љубав и брак има шансе да се освежи и сачува. Људи греше, али им треба дати прилику да се искрено покају и поправе, поготово кад имају децу. Предложио сам овим супружницима да узму одмор и оду негде сами. Нека им то буде други медени месец. Јер близина увек учини своје - каже саветник.

Прочитајте још: Изненађујућа ОТКРИЋА: Ево шта доприноси ПРИВЛАЧНОСТИ

Саговорник истиче да је по окончању ванредног стања било и појачано интересовање за полиграф. Многи су доводили своју другу половину како би проверили да ли говори истину или нешто крије.

Да ли си била невина, а у браку су 50 година!

- Ту увек има занимљивих клијената и питања која ме често изненаде - од тога да ли је супруга у брак ушла невина, а заједно су већ 50 година, до проверавања верности веренице са којом човек планира да се венча, а већ јој сада не верује. На нашем најсавременијем апарату и уз помоћ лиценцираног стручњака, нема места за грешку, па полиграф, заиста, покаже праву истину - тврди Петковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas