Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИВЛАЧНОСТ

Изненађујућа ОТКРИЋА: Ево шта доприноси ПРИВЛАЧНОСТИ

У наредном тексту открићемо вам неколико разлога због којих су нам одређени људи привлачи, а други не.

1603882220_Depositphotos_177105906_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Сигурно сте се барем једном запитали зашто нека особа на вас тако јако утиче, док други људи не. Нико не зна са сигурношћу како тачно функционише физичка привлачност, али научници су се бацили у потрагу за правилима исте, анализирајући све људске осећаје. Неке од чињеница које су открили јако ће вас изненадити.

Године ваших родитеља када су вас добили утиче на избор партнера

Истраживања су показала да људе, који су рођени када су им родитељи били старији од 30 година, више привлаче особе са ''озбиљнијим'' цртама лица.

Прочитајте још: Што скупљи прстен, то краћи брак? Да ли је ово ИСТИНА? Стручњаци су открили

У предности сте ако имате симетрично лице

Вероватно нисте свесни тога, али док посматрате нечије лице заправо гледате колико је оно симетрично. Симетричност је знак лепоте, јер оно показује добре гене и репродуктивно здравље.

Боље је бити у просеку

Под овиме се не мисли на просечан изглед, већ на математички просек. Људи са математички просечним цртама показују већу разноликост гена и бољу реподруктивну моћ.

Златна средина је најбоља

Изглед ваших родитеља утиче на то што тражите код других

Није изрека да тражите неког попут своје мајке или оца настала без разлога. Психолози су открили да многи људи траже партнере са истом бојом косе и очију као њихов родитељ.

Прочитајте још: ДЕФИНИТИВНО доказано: НАЈЛАКШИ начин да човек ОСЛАБИ је да се - ЗАЉУБИ! Ево и КАКО

Детаљи пуно значе

И ваша брада или обрве могу служити као ''реклама'' вашег реподродуктивног здравља. Према биолозима, жене код мушкараца траже израђене браде и јаче обрве, које показују већи ниво тестостерона. Мушкарце привлаче жене са мањом брадом и мање упадљивим обрвама, које показују већи ниво естрогена у телу.

Постоји златно правило за лица

Код идеалног лица, удаљеност између ваших очију и усана требала би бити отприлике 36 посто дужине вашег лица. Такође, идеална удаљеност између очију била би 46 посто ширине лица.

Фото: Депозит

Боја мајице може чинити разлику

Једна је студија открила како ношење црвене боје жену чини атрактивнијом и сексуално привлачнијом, у поређењу са женама у плавом.

 Црвена боја симболизује сексуалну узбуђеност.

Прочитајте још: Ако се БРАК КЛИМА решење је веома, ВЕОМА ЈЕДНОСТАВНО!

Жељеног партнера можете намирисати

Када су мирисале мајице натопљење мушким знојем, жене су изабрале мирисе мушкараца с вишим нивоем тестостерона, поготово кад су биле у плодним данима.

Ваш глас вас може издати

Жене причају вишим тоном гласа када некога сматрају атрактивним. Такође, многе студије показују да мушкарци бирају жене са таквим гласом.

Прочитајте још: Бежите од НАРЦИСА, СВЕЗНАЛИЦА и још ТРИ врсте МУШКАРАЦА

И глад може утицати на привлачност

Један експеримент показао је како су мушкарци који су гладни изабрали жене са већом телесном тежином. Гладним мушкарцима више су се свиђале пуније жене, него онима који су били сити.

И глад је један од фактора привлачности!

Обим струка и бокова је важан

Вековима су мушкарци ''ловили'' жене са фигуром пешчаног сата, а то се није променило ни данас. Та фигурна открива добру репродуктивну моћ код жена.

Прочитајте још: Секс уместо тренинга? Ево колико КАЛОРИЈА можете да ПОТРОШИТЕ за само пола сата

Мало браде боље је од голог лица

Фото: Депозит

Показало се како жене највише воле умерену дужину и густину браде. Такав изглед бирају више од голог лица и густе браде која покрива пола лица.

Брада представља зрелост, достојанство, мудрост и раст.

Није свеједно да ли тражите успутну авантуру или нешто озбиљно

У недавној студији открило се како мушкарци жене са женственијим цртама лица сматрају привлачнијим, али само онда када траже краткотрајну авантуру.

Прочитајте још: Жене траже партнере чији је ПРИРОДАН МИРИС ДРУГАЧИЈИ од њиховог, а ево које су још ствари КЉУЧНЕ

Смејање вас не мора пролепшати

Мушкарце привлаче насмејане жене, али није исто у супротној ситуацији. Истраживање је показало како жене бирају благо намргођене мушкарце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas