Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Постоје фризуре које чине да изгледамо СТАРИЈЕ него што јесмо: Избегавајте их

Иако је старост природни дао живота, нико од нас не жели пре времена да изгледа старије од свог хронолошког доба.

1607349673_Depositphotos_196607256_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим, понекад нас погрешан избор шминке и фризуре може учинити десет година старијим. Ово су три најчешће грешке.

Претерано натапирана коса

Косу је пожељно натапирати како бисмо јој додали више волумена, али понекад се приликом тапирања лако занесемо и завршимо са “надуваном” и неатрактивном фризуром. Од ретро изгледа оваква коса врло брзо прелази у старомодну и досадну.

Прочитајте још: ЈЕФТИНО И КОРИСНО: Невероватне намене беби пудера

Како бисте својој коси додали волумен, а опет задржали модеран изглед, косу је потребно подићи од темена док је сушите. Одмах након сушења, косу умотајте у велике виклере и пустите да се коса потпуно охлади у њима. Тако ћете постићи лепршав изглед какав желите.

Уместо комплетно црне, бирајте радије тамно смеђе нијансе, а раздељак померите ипак мало на страну. Ово ће вам дати модернији изглед и освежити вам лице.

Равна и тамна коса

Како старимо, гравитација визуелно вуче наше лице према доље, а ако притом имамо равну и тамну косу с раздељком на средини, она нам неће нимало ласкати.

to

Фото: Депосит

Круте коврџе

Крута коса која се не помера док ходамо изгледа врло неприродно, беживотно и застарело. Ако увијате косу, користите ширу цев фигара која ће вашој коси дати изглед опуштенијих коврџа и никако не претерујте с коришћењем лака за косу.

Прочитајте још: Како правилно комбиновати КОЗМЕТИЧКЕ САСТОЈКЕ: Шта никако не треба мешати

Бићете изненађени кад видите какву разлику ово може направити на вашој коси, али и комплетном изгледу лица које ће ођедном изгледати млађе, свежије и отвореније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas