Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Трикови облачења који прикривају вишак килограма

Уз избор одговарајућег кроја и дезена све несавршености на телу лако можете да прикријете.

1609158712_Depositphotos_13649910_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Уз неколико једноставних цака, свако може изгледати много боље. Како би се избегло претерано знојење, а кожи омогућило да дише, пожељно је да сва гардероба буде од неког природног материјала, као што су памук, лан или вискоза. Синтетичке тканине с великим процентом ликре треба избегавати и због тога што ће се прилепити уз тело и додатно истаћи његове неправилности.

Ево како једноставно прикрити вишак килограма

Хаљине и мајице са В-изрезом наглашавају линију врата и истичу деколте, па су самим тим одличан избор за даме с вишком килограма. Кад је реч о сукњама, водоравне пруге и плисирани модели никако не би требало да се нађу у њиховом гардероберу. Женственост се успешно може истаћи сукњама равног кроја и средње дужине. Оне ће учинити да ноге делују дуже и виткије.

Прочитајте још: "Никад не носи маскару и купа се у млеку" ... Ово нисте знали о Мараји Кери

Вертикалне и косе пруге ласкају свакој фигури

Током година метаболизам успорава, а свака унета калорија постаје видљива. Задњица губи тонус, а кукови се шире. При куповини панталона или фармерки, треба имати у виду да пунијима много боље пристају модели с нормалним или високим струком. Плитке моделе треба заобићи јер додатно истичу салце на боковима и стомаку. Поред правог модела, пођеднако је важно одабрати и одговарајућу величину одевног комада. Покушај да се фигура визуелно сузи куповином два броја мањих фармерки осуђена је на пропаст. Једна од заблуда јесте и да превелика одећа прикрива вишак килограма.

Фото: Депосит

Фото: Депосит

Џинс је увек добар избор

Након куповине гардеробе, потребно је одабрати и аксесоар. Упадљиве минђуше или огрлица усмериће погледе ка лицу, а добро решење је и ношење ешарпе која лежерно прекрива труп. Када је о обући реч, балетанке и равну обућу обавезно треба заменити ципелама са средњом потпетицом – и тиме ће силуета бити издужена. 

Фото: Депосит

Прочитајте још: Како се неговала Мерлин Монро? Откривен апотекарски рецепт

Без обзира на то који конфекцијски број носите, харизма и самопоуздање којима зрачите утицаће на то како вас околина доживљава. Уз осмех и ведар дух, ситне несавршености нико неће ни приметити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas