Oglas
· · Komentari: 0

KRIJE SE OD JAVNOSTI: Nada Topčagić uhvatila Zlatanovu ženu na žurci i OVAKO sada izgleda - Starija je od njega 11 godina, a pričalo se da je vara! (FOTO)

Važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

1633333093_pjimage--2-.jpg
foto: Printskrin/topcagicnada/Jutjub/ Tompaminus
Oglas

Fudbaler Zlatan Ibrahimović proslavio je juče u milanskom restoranu 40. rođendan, a žurku je tim povodom organizovala njegova supruga, Helena Seger.

Za rođendan se počastio novim Ferarijem, a na žurku je ušetao uz hit Nade Topčagić, "Jutro je", koja je doputovala u Milano specijalno za tu priliku. Moglo bi se reći da je žurka uspela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Pročitajte još: Bili su NAJMOĆNIJA porodica u Americi: Evo zbog čega Anderson Kuper, naslednik Vanderbiltovih NEĆE OSTAVITI NIŠTA svom sinu!

Supruga mu je najveća podrška

Zlatanova supruga je bivša manekenka koja je od njega starija čak 11 godina. Helena ima 51 godinu i bavi se biznisom, a vrlo retko se pojavljuje u javnosti, pa je tako Nada Topčagić na rođendanu otkrila ekskluzivu. Ona se fotografisala sa Helenom i podelila to na Instagramu, a vrlo moguće da će to biti i jedini "dokaz" da je Šveđanka bila na rođendanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Osim što mu je emotivni oslonac, Helena brine i o brojnim sponzorskim ugovorima Zlatana Ibrahimovića. NJihovo upoznavanje je proteklo poprilično neuobičajeno, moglo bi se reći da je sudbina umešala prste.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam bogatstvo i karijeru, nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna. On čak nije bio moj tip. Kada sam ga prvi put videla, svojim ferarijem zagradio je moj mercedes na parkingu u Malmeu. Zapravo, videla sam samo veliki nos i zlatni sat na ruci. Pošto sam bila loše raspoložena, izvikala sam se na njega. Prilično grubo rekla sam mu da pomeri automobil. Mislim da mu se to nije svidelo – izjavila je Helena, dodavši da to sigurno nije bila ljubav na prvi pogled", ispričala je Helena pre nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Prethodnih meseci spekulisalo se da je Zlatan prevario Helenu sa dvadeset godina mlađom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, međutim fudbalska novinarka je to demantovala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas