Oglas
· · Komentari: 0

Sestra Jelisavete Orašanin PRAVA JE LEPOTICA: Udata je i ima sina, a živi daleko od Srbije (FOTO)

Sličnost između njih Jelisavete i njene sestre je zapanjujuća

1676117642_jelisavetaoras.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pored svog višegodišnjeg izabranika, košarkaša Miloša Teodosića, velika podrška u Jelisavetinom životu je njena sestra, Milica. Glumica nikada nije krila koliko joj starija sestra znači.

— Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kog ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - istakla je Jelisaveta jednom prilikom za "Kurir".

Jelisaveta se trudi da svoj privatni život sačuva od budnog oka javnosti, te se na njenom profilu može naći svega nekoliko slika sa Milicom.

Kada je Orašaninova okačila fotografiju sa sestrom, nizali su se komentari pratioca koji su zapazili da su njih dve preslikane.

Milica je starija dve godine i nije odabrala da se bavi javnim poslom. Diplomirala je stomatologiju, a ponekad je možemo sresti i na nekom javnom događaju.

Sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla i živi u Los Anđelesu. Voli da putuje, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije svog naslednika.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas