· · Komentari: 0
POD UTISKOM

''KAKVO TELO MODELA, KAKAV GLAS, KAKVI HITOVI'': Jelena Karleuša ne krije koliko je OČARANA KOLEGINICOM (FOTO)

Karleuša retko koga toliko pohvali, kao što je sada Jelenu Rozgu

1681553677_JK-rOZGA-NASLOV.jpg
Photo: Instagram printscreen/karleusastar

 Iako je prošlo nedelju dana od spektakularnog koncerta Jelene Rozge u Beogradu, o njemu se i dalje govori.
Publika je jednoglasna u oceni da je Rozga Arenu napunila neverovatnom energijom, te da su prisutni pevali u glas njene hitove. Ne zna se da li Rozga više pleni izgledom, glasom ili nastupom na sceni. Mnoge kolege su takođe podelile oduševljene utiske, a među njima su i Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša.

Kada Karleuša pohvali koleginicu, ona zaista ne krije oduševljenje. Osim što sve ostavlja bez daha svojim slikama iz Dubaija, ona je objavila izazovnu fotografiju Rozge sa koncerta, uz reči:

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Da li je Balkan znao da je Jelena Rozga ovakva performerka?! Iskreno sam oduševljena i još pod utiskom njenog BG koncerta! Kakvo telo modela, kakav glas, kakvi hitovi! Ponosna sam na Beograd koji ju je dočekao kako ona i zaslužuje- napisala je JK o koleginici, čiji nastup još uvek ne može da zaboravi..

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.