· · Komentari: 0

Voditeljka Jelena Bačić Alimpić otkrila zašto je otišla sa televizije: "Niko nije znao šta mi se dešava"

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić o radu na televiziji

1684584317_jelena.jpg
Foto: Ataimages.rs

Jelena Bačić Alimpić otkrila zbog čega se sklonila sa malih ekrana i kako sada prolazi vreme.

Spisateljica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić godinama je deo javnog sveta, ali malo ko zna da je dok je snimala svoje emisije glumila dobro raspoloženje pred kamerama.

- Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije. Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatno životu - rekla je Bačić Alimpić jednom prilikom.

Posao u kojem se bivša voditeljka pronašla jeste pisanje:

- Kada pišem knjige, tu nema glume. To je čista emocija. Ovde nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: "Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom." U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni s drugima jer im se energije ne poklapaju, a mi se javno smeškamo, a mislimo: "Hoće li se ovo više završiti da idem kući!"

 

Bačić Alimpić je rekla da joj nedostaju kolege i druženja sa snimanja, ali ne i kamere i da nema nameru da se vraća na televizijske ekrane.

Ona se možda sklonila sa malih ekrana, ali i dalje deo svog života prikazuje. Tako je nedavno pokazala da je postala baka. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.