Oglas
· · Komentari: 0

POSTALA BAKA: Jelena Bačić Alimpić objavila je srećne vesti, a malo koja svekrva bi rekla OVO (FOTO)

Književnica je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu

1674473135_IG-Jelena-Bacic-Alimpic.png
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen jelena_bacic_alimpic
Oglas

Sin Jelene Bačić Alimpić, Marko Alimpić i njegova supruga Antonina dobili su devojčicu kojoj su dali staro srpsko ime - Mila.

"Postala sam baka! Hvala ti Antonia na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu", poručila je Jelena na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printscreen/ jelena_bacic_alimpic

Pročitajte još: Mirjana Karanović objavila SNIMAK kako trenira: Glumica je u VRHUNSKOJ formi u sedmoj deceniji života (VIDEO)

Retko koja žena u ovakvim momentima u prvi plan stavlja snaju, ali Jelena Bačić Alimpić nikad nije krila sreću zbog izbora svog sina. Iz porodilišta se javila i Antonina koja je otkrila koje su ime dali ćerki. 
“Dobro nam došla, Mila!”, kratko je napisala.

Jelena je u poslednje vreme je pričala o najtežim momentima koji su je zadesili u životu, te se neko vreme nije pojavljivala u javnosti. Novinarstvom se kako kaže bavila zbog egzistencije, a danas je dočekala da radi ono što istinski voli, a to je da piše.

Pročitajte još: Malo ko zna da je MAJKA IVE ŠTRLJIĆ POZNATA UMETNICA: Glumica ne krije da joj je razvod roditelja ostavio ožiljak

Ona je nedavno pričala koliko joj je teško pao odlazak ćerke Dunje u Holandiju:

" Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima. Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Ođednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno. Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu", rekla je ona nedavno.

Novopečenoj baki 2023.donela je puno razloga za sreću i radost, a možda i inspiraciju za novi roman.

 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas