Oglas
· · Komentari: 0

Mirka Vasiljević objasnila zbog čega se još nije udala za Vujadina: "Insistira na venčanju"

Glumica Mirka Vasiljević i nekadašnji fudbaler, a danas pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, Vujadin Savić, u vezi su 14 godina i imaju četvoro dece - sinove Andreja i Mihajla i ćerke Aniku i Adrijanu

1688278020_amig_show_13092022_0085.jpg
Foto: ATA images
Oglas

NJihovo poznanstvo seže još od malih nogu, a jedan slučajni susret u tinejdžerskim danima probudio je ljubav koja traje do danas.

Oni vezu još uvek nisu krunisali brakom, imaju četiri naslednika, a glumica kaže da bi volela još dece i da su uvek zamišljali da imaju veliku porodicu, što im se i ostvarilo.

- Hoću još dvoje dece! Svako naše dete se rađalo u momentu kada smo to želeli. Taman kad smo pomislili da nam je troje dovoljno, zafalio nam je bebeći miris i rodila nam se Anika! Deca su dar od Boga, naša najveća sreća i bogatstvo. Vreme će pokazati koliko ćemo još dece imati, zato ne znam tačno da kažem datum kad ću opet roditi - priča Mirka za Informer. 

Lepa glumica kaže da su ona i bivši fudbaler oduvek želeli veliku porodicu:

- Vujadin i ja smo želeli da se mladi ostvarimo kao roditelji. Uspeli smo u tome i svako dete se rodilo iz ljubavi. Oduvek smo želeli da imamo veliku porodicu, stvarno uživam kad sam s decom. Da živimo u vremenu naših baka i deka sigurno bih imala i više dece. Danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je nezgodno ukoliko želimo da putujemo i da se deca kvalitetno školuju, jedu, piju, oblače...

Mirka je s Vujadinom već 11 godina. Glumica priča da su se njih dvoje mnogo promenili:

- Mnogo toga se promenilo od moje 19. godine, otkad smo zajedno. Oboje smo zreliji, imamo decu... Bolje se poznajemo, mnogo smo postigli i zajedno i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri. Mada, dok god se posvađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako uspemo da se nasmejemo tokom svađe, znači da, zapravo, nemamo nikakve probleme! Bitno je da među nama nema ljubomore. Ja sam uvek za red, rad i disciplinu, pa on nema ni razloga da bude ljubomoran.

Mirka kaže da Vujadin želi svadbu, ali ona još ne!

- Vujadin insistira na venčanju, kaže: "Bio bi red". I svi oko nas to kažu. Stvarno mislim da će se to desiti jednog ponedeljka, problem je manjak slobodnog vremena - završava priču glumica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas