Oglas
· · Komentari: 0

CRNI LATEKS I ŠKORPIJA NA LICU: Evo kako je Jovana Jeremić proslavila svoj 33. rođendan (FOTO)

Voditeljka oborila sve prisutne s nogu

1698304872_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jovana Jeremić je napravila veliku žurku povodom svog 33. rođendana. Voditlejka se pojavila u jako upečatljivom stajlingu i oborila sve prisutne s nogu.

Na sebi je imala crnu suknju i top od lateksa, a na licu škorpiona. Simbolika je jasna, s obzirom na to da Jovana često voli da istakne da je upravo to njen horoskopski znak. Dekoraciju ambijenta je sama birala, pa smo tako imali priliku da vidimo sive balone i zlatnu zmiju iza nje koja je imala posebnu simboliku.

- Moji neprijatelji će u narednoj godini moći sami da biraju kako će da 'umru' medijski ili bolje rečeno da li će im otrov zlatne zmije, koja ću naravno biti ja u narednoj godini, ili žutog palestinskog škorpiona biti smrt ili lek. Ne zaboravite i da je otrov u farmaceutskoj industriji takođe i lek. Neke ću da lečim otrovoma, a neke ću morati da eliminišem jer su previše pokvareni - rekla je Jovana Jeremić, piše "Kurir".

Voditeljka je pozirala i sa tortom u obliku lava, što takođe nije začudilo javnost jer ona za sebe voli da istakne da je veliki borac i lavica.

Foto: Ataimages.rs

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas