Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj 2024. godine: Rakove očekuju problemi sa voljenom osobom, a Rakovima će biti odloženi važni planovi

Pogledajte kako če vam zvezde biti naklonjene danas

1714630709_c047f514571637812727447239e00a5c86f1c6d8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i za znak u kome je Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jedan od vaših vladalaca, Pluton, danas kreće prividnim hodom unazad preko vašeg 11. polja, pa možete očekivati usporavanje realizacije planova ili njihovor odlaganje, naročito sa strancima. Nemojte da ulažete u posao sa prijateljima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pluton koji upravlja vašim partnerskim odnosima i podsvešću, kreće retrogradnim hodom preko kuće karijere i pravi kvadrat sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam probleme sa nadređenima, kao i sa poslovnim ali i emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Planeta koja upravlja vašim poslom i zdravljem, Pluton, danas prvi put kreće prividnim hodom unazad preko pete astrološke kuće, stavljajući na dnevni red neraščišćene probleme u ljubavi, kao i realizaciju nekih vaših kreativnih planova.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pluton, koji upravlja vašim ljubavnim životom, danas kreće retrogradnim hodom preko osmog polja, što može nepovoljno da utiče na vaše finansije, ali na odnos sa voljenom osobom, zbog njene ljubomore, posesivnosti, nespremnosti na kompromis.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce blizu Venere, pravi napet aspekt sa Plutonom koji danas kreće prividnim hodom unazad preko sedme kuće, donoseći vam probleme sa ljubavnim i poslovnim partnerom, kao i u pravnim procesima i javnim delatnostima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Retrogradni hod Plutona preko šestog astrološkog polja, vraća vas na nedovršene poslove, ali donosi i probleme sa saradnicima i dokumentacijom. Na zdravstvenom planu, obratite više pažnje na način ishrane i izbegavajte stresne situacije.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi i posla, obrazuje napet aspekt sa Plutonom, planetom moći i novca, koji kreće retrogradnim hodom i upozorava na oprez sa finansijama, ali i na probleme u odnosu sa ljubavnim partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći, dominacije i velikog novca, koji upravlja i vašim poslom, kreće prividnim hodom unazad preko četvrtog polja, donoseći vam probleme sa roditeljima, članovima porodice, nasledstvom, privatnim biznisom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Planeta koja upravlja vašim tajnama i podsvešću, Pluton, danas kreće retrogradnim hodom preko treće astrološke kuće, donoseći problemi sa rođacima, decom, komšijama, saobraćajem, poslovnim dogovorima, dokumentacijom, respiratornim organima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pluton kreće prividnim hodom unazad preko drugog polja, stavljajući akcenat na neraščišćene odnose sa poslovnim, ali i ljubavnim partnerom. Problemi u saobraćaju, intelektualnim i poslovima koji podrazumevaju kraća putovanja, kao i sa rođacima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prvi put od kada je posle 225 godina ušao u Vodoliju, Pluton kreće retrogradnim hodom preko vaše kuće ličnosti, praveći kvadrat sa Venerom, planetom ljubavi, što najavljuje zastoj u karijeri, kao i turbulencije na emotivnom planu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pluton kreće prividnim hodom unazad preko vašeg 12. polja i obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam tajne izvore prihoda, preko paralelnih poslova. Opasnost u saobraćaju i preko kraćih putovanja, problemi sa rođacima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas