Oglas
· · Komentari: 0

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KO ĆE JOJ BITI VENČANI KUM: Voditeljka ističe da joj je NJEN DRAGAN SKROZ PO MERI

O vezi voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje da se priča

1702888908_bfb55caa0cbf4681a42aa14c5e5feff86d1b0483.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije.

- E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj Vučićević. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo - navela je Jovana.

- On je moja najveća životna ljubav, volela bih da on bude i doživotna ljubav. Ja krijem svoj privatni život, a Dragan je zaslužio da bude publikovan, on brine o meni, ponudio mi je drugu opciju, da mogu da se oslonim na njega, da ne moram da razmišljam da li imam za svoje dete. Mi žene koje smo jake i uspešne, šta će ti muškarac ako nisi srećnija i zadovoljna? Alfa žena traži alfa muškarca.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas