· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 15. septembar: Devica menja posao, Lav dobija vest, a Škorpija drugu ŠANSU

Horoskop za sredu, 15. septembar 2021. godine, upozorava Raka da se spremi za ljubavnu svađu.

1631531588_skopija.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

Pročitajte još: Svrgnut, pa oteran u LUDNICU: Princ Đorđe Karađorđević i Tito su zajedno prizivali mrtve

Bik

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

Blizanci

Svoj ljubavni život ste matematički izračunali pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako ste ih vi zamislili. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

Pročitajte još: Prepoznajte po slici koji je znak: Jarac stavlja staru sliku, Strelac putovanje, a RIBE se kriju

Rak

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima, najavljuje dnevni horoskop. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

Lav

Sjajne vesti stižu iz inostranstva, ohrabruje dnevni horoskop. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

Devica

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom.

Pročitajte još: MARS ulazi u Devicu: Biće otkaza, a jedna zanimanje će PROFITIRATI

Vaga

Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

Škorpija

Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena, ohrabruje dnevni horoskop.

Strelac

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Jarac

Atmosfera laži i prevare koja dominira u vašem okruženju može prerasti u pravu zaveru skovanu protiv vas. Ukoliko na vreme ne prihvatite poraz i kritike, možete se naći posramljeni u krajnje neprijatnoj situaciji, upozorava dnevni horoskop.

Vodolija

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Ribe

U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla, najavljuje dnevni horoskop. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.