· · Komentari: 0
astro

Horoskop za petak, 2. jun: Jarčevima ljubavni život u centru pažnje, Ribama dolazi neočekivan novac

Šta su nam zvezde pripremila za kraj nedelje

1685623066_shutterstock_2262834009.jpg
Foto: Shutterstock

Ovan

Danas budite na velikom oprezu. Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa vi niste u dobroj poziciji da sagledate sve rizike koji vas vrebaju i koje morate da uračunate pre nego što donesete konačnu odluku.

Bik

Na razne načine se bavite pravnim i papirološkim poslovima. Vaše organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja jer su to vode u kojima vi savršeno plivate. Ovakva dinamika će vam na kratko skrenuti misli s ljubavnih problema.

Blizanci

Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri.

Rak

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate.

Lav

Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali ni jedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda vam je neko ukrao plan i već uveliko sproveo u delo.

Devica

Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome, pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Pre nego što zaronite u more brige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

Vaga

Brzopleti ste, pa zbog toga nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ako se odnose na porodične, bračne ili ljubavne odnose. Osim toga, čuvajte se prevaranata, naročito ako imate bilo kakva posla s kupoprodajom nekretnina.

Škorpija

Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite.

Strelac

U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Jarac

LJubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna.

Vodolija

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

Ribe

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.