Oglas
· · Komentari: 0

Horoskopski znaci kojima FEBRUAR donosi veliki priliv novca: Da li ste među ovim srećnicima?

Stiže im značajna finansijska injekcija koja će im ulepšati život

1707138161_Foto-Peofimedia-horoskop-novcani.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Stigao je februar, a Sunce i Pluton nalaze se u Vodoliji, gde će im se ubrzo pridružiti i Merkur, tako da će planetarna situacija uticati na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Mars i Venera u Jarcu nas opominju da je potrebno da budemo racionalniji prema finansijama, jer bilo kakvi pregovori za novac moraće da sačekaju nekoliko nedelja, prenosi informer.rs.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 10. februara, među njima su znakovi kao što su: Strelčevi, Blizanci, Ovnovi i Jarčevi.

Strelac

Iskoristite uticaj Marsa i Venere iz Jarca da pregovarate o novcu. Imaćete priliku da radite nešto što će vam doneti veći novac nego sada.

Blizanci

Naglašeno osmo polje donosi vam odličan period za sponzorstva. Mnogi će imati potrebu da vam daju neki novac kako biste ga mudro uložili.

Ovan

Krenula je borba za povećanje plate! To neće ići lako ali možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će vam biti isplativija.

Jarac

Planete rade za vas, pa ćete imati zaradu sa više strana. Zbog toga ne treba da brinete jer počinjete da zarađujete mnogo više novca nego u 2023. godini.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas