Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ко воли до краја живота? ОВА 3 хороскопска знака УВЕК имају ОЗБИЉНЕ НАМЕРЕ

Они тешко поклањају срце , али када га поклоне то је до краја живота.

1638529046_shutterstock_597576464.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Ови знакови имају ту једну особу која им је обележила цео љубавни живот.

Рибе

Најсензуалнији и најемотивнији знак хороскопа. Оне срце, душу и тело када једном поклоне до је до краја живота. То су океани емоција, љубави, пољубаца , додира. Када се веза прекине Рибе дуго остају у свом свету маште , и даље су са тим партнером у свом имагинарном свету. И даље осећају сваки додир, пољубац...

Прочитајте још: ПЛАНЕТЕ ПРАВЕ ХАОС: Сатурн у квадрату са Ураном растура бракове, губе се послови, али ИМА НАДЕ

Рак

Љубав, дом, партнер и деца су синоним за Рака. Они свој оклоп годинама дограђују и увек се труде да буде што јачи и чвршћи. Када се деси љубав тада је тај оклоп пробијен. Тада они постају есенција љубави. Не постоји Рак који не би све али све урадио за своју љубав! Код њих је љубав једнако дом, деца и партнер. Ракови само на то "свето тројство" пристају. Једно без другог не може. Када однос пукне дуго, дуго им треба времена да га забораве, повлаче се у свој окоп и пате.

Јарац

На први поглед ледене краљице! Међутим, када се тој краљици отопи ледени штит тада у ствари она показује своју праву душу и љубав. Од сва три знака Јарчеви су најемотивнији! То су особе које претешко пушатју љубав и свој живот и када је пусте тада не постоји "провера" ничега. Све дају као на тацни.Тада нестаје прагматичан и сурово хладни Јарац. Њихова емотивна страна је толико јака а са друге толико слаба, крхка и нежна да једном када велика љубав пукне неки Јарчеви остају сами до краја живота!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas