Oglas
· · Komentari: 0

NAJMOĆNIJE ŽENE U HOROSKOPU: Pripadnice jednog znaka su posebno snažne i samouverene

Neke žene odišu izuzetno moćnom aurom. One su jake, moćne i gotovo se ničega ne boje. Spremne su da stanu same na svoje noge, imaju borbeni duh koji izaziva divljenje i inspiriše mnoge

1709981012_8095dd8ff7545a5934c68ebb0efc12eff499773a.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Žene rođene u određenim znakovima Zodijaka posebno se ističu po svojoj moći:

Bik

Žene rođene u znaku Bika su tvrdoglave, samostalne i odlučne. Ne plaše se nikoga i izuzetno su uporne kada žele nešto da postignu. Snalažljive su u teškim situacijama i naučile su da se nose sa izazovima života bez ikakve pomoći.

Lav

Pripadnice ovog znaka su neustrašive, snažne i vrlo ekstrovertni. Ne plaše se rizika, jer žele da iskuse sve aspekte života. Znaju da su padovi neizbežni, ali su sposobne da se izbore sa svakim izazovom.

Devica

Device su čvrste, hrabre i ne dozvoljavaju da iko utiče na njihov put ili ostvarenje njihovih snova. Spremne su da se odreknu mnogo toga kako bi postigle svoje ciljeve. NJihov neustrašivi duh služi kao inspiracija mnogima.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca su optimistične, zabavne i uzbudljive. Snalažljive su u teškim situacijama i poseduju jaku volju. Takođe, imaju sposobnost da vide svetlost čak i u najtamnijim trenucima. Negativna energija ne može da ih obuzme, piše timesofindia.indiatimes.com

Jarac

Pripadnice ovog znaka su snažne, samouverene i autoritativne. Nezavisne su i samouverene, te im nije potrebna podrška drugih da bi koračale kroz život. Pored toga, imaju izuzetne liderske sposobnosti.

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas