Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. MARTA: Blizance očekuju emotivni problemi, Vaga da se čuva troškova

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od 24. do 30. marta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

1711273555_56a61efddc834ab71eec96a85ae0ef1799b767c6.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Prelazak Sunca, koje upravlja vašim talentima, preko vašeg znaka čini vas preduzimljivijim ako se bavite kreativnom ili delatnošću u vezi sa sportom. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, povoljno utiče na vaše finansije ako ste rođeni u martu. Starija osoba će krajem perioda, pokušati da vas uspori i ograniči u nečemu.

LJubav Pomračenje Meseca u Vagi, već početkom perioda, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova. Do 29. marta, žene Ovnovi mogu doći u sukob sa voljenom osobom zbog njene ljubomore i posesivnosti. Naglašeno 12. polje, gde se nalazi i Venera, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam tajnu romansu.

Zdravlje Proverite vid.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Saturna u 11. astrološkoj kući nepovoljno utiče na vaše finansije odlažući uplate koje očekujete. Sekstil Sunca i Plutona donosi vam podršku osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove do 29. marta. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, u opoziciji sa Mesecom u Vagi čini vas sklonim pogrešnim odlukama.

LJubav Mars, vladalac partnerskih odnosa, oslabljen u Ribama, donosi trzavice sa voljenom osobom, koje će kulminirati oko 30. marta, kada se Mars bude približio Saturnu. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, moguć ulazak u tajnu vezu sa kolegom ili lekarom. Rasprava sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Oticanje nogu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Sunce prelazi preko Ovna i 29. marta uveče pravi sekstil sa Mesecom u Strelcu, donoseći vam mogućnost zarade preko zanimanja koja imaju veze sa kraćim putovanjima, trgovinom, intelektualnim delatnostima. Zbog oslabljene pozicije Marsa blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, majski Blizanaci će krajem perioda iznenada morati da menjaju deo svojih planova.

LJubav Pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, ženama Blizancima donosi probleme na emotivnom planu što do kraja nedelje dovodi do postepenog zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava susret preko interneta.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Prelazak Sunca (vladaoca vašeg posla) preko Neptuna i ulazak u astrološku kuću karijere gde se već nalazi asterioid Gold, ove nedelje donosi vam uvećanje prihoda. Planeta akcije, Mars, blizu Saturna u Ribama, odgovara vam ako ste zbog posla prisutni u javnosti ili se bavite advokaturom, modom. Pozicija Meseca, 27. marta, donosi uspeh umetnicima i sportistima.

LJubav Pomračenja Meseca u kući privatnog života, 25. marta, donosi probleme, naročito ženama, u odnosu sa voljenom osobom. Do 29. marta, moguć je susret sa starom simpatijom, čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Slobodni Rakovi, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

Zdravlje Proverite hormonski status.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Vaš vladalac Sunce prelazi preko devetog astrološkog polja i ove nedelje pravi sjajan aspekt sa Plutonom, planetom novca, donoseći vam lepu zaradu preko zanimanja u vezi sa putovanjima, obrazovanjem, kao i nove kontakte sa strancima. Sa konjunkcijom Marsa i Saturna u Ribama, krajem perioda, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije i troškove.

LJubav Pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, nagoveštava odlazak na kraći put sa osobom koju upoznajete preko posla. Naglašeno astrološko polje strasti, julskim Lavovima, do kraja nedelje donosi ljubavni zanos, a avgustovskim poziv od stare simpatije. Partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore.

Zdravlje Vreme je za rekreaciju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Vladalac vaše intuicije, Sunce, prelazi preko astrološke kuće finansija i obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom u kući posla, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima. Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašom karijerom, ako radite u medijima ili se bavite javnom delatnošću, advokaturom, modom. Poslušajte savet Škorpije.

LJubav Početkom perioda, slobodne Device očekuje strastveni susret sa Ribama. Mars u sedmoj kući donosi rasprave i zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, možete da upoznate senzibilnu Ribu preko poslovnih kontakata. Dobijate romantičnu poruku od Bika.

Zdravlje Čuvajte se infekcije.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Preko sedmog astrološkog polja prelazi Sunce i pravi dobar aspekt sa Plutonom, donoseći vam popularnost, ako radite u medijima, bavite se intelektualnom ili delatnošću koja podrazumeva kraća putovanja. Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, blizu Saturna, upozorava na vanredne troškove. Mesec u Strelcu, 29. marta, donosi vam odlazak na kraći poslovni put.

LJubav Pomračenje Meseca, 25. marta, septembarskim Vagama donosi probleme zbog partnerove ljubomore i posesivnosti. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagoveštava poznanstvo sa kolegom. U drugoj polovini sedmice, moguć susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Promenite način ishrane.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Vladalac vaše karijere, Sunce, u astrološkoj kući svakodnevnih poslova pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, uslužnih delatnosti i alternativnih vidova lečenja. Pozicija vašeg vladaoca Marsa blizu Saturna u Ribama, krajem perioda, odgovara sportistima i umetnicima. Poslušajte savet Riba.

LJubav Naglašena kuća ljubavi, u prvom delu sedmice, nagoveštava mogućnost obnove veze sa vodenim znakom. Škorpije koje su u braku ili dužoj vezi, očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom. Pomračenje Meseca u polju tajni, 25. marta, najavljuje mogućnost ulaska u turbulentnu romansu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Sunce, koje upravlja vašim talentima, u astrološkom polju kreativnosti, obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom, donoseći uspeh umetnicima i sportistima preko kontakata sa strancima. Spoj Venere i Saturna, planeta novca i ograničenja, tokom ovog perioda, nepovoljno utiče na vaše finansije. Zbog pozicije vašeg vladaoca Jupitera, možete da zaradite preko nekretnina.

LJubav Mars se približava Saturnu u polju privatnosti, donoseći vam probleme u domu i porodici. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, na kraćem putu, vašu pažnju može da privuče zanimljiva osoba. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, nagoveštava upoznavanje sa vatrenim znakom, preko interneta.

Zdravlje Pazite se za volanom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Neptun, simbol mašte, blizu Sunca u četvrtom astrološkom polju odgovara Jarčevima koji se bave samostalnom delatnošću u okviru svog doma. Sredinom sedmice, trebalo bi da poslušate savet Raka. Krajem perioda, Mars se približava vašem vladaocu Saturnu u polju biznisa i dogovora, donoseći vam zaradu preko kreativnih i poslova u bilo kojoj vezi sa sportom.

LJubav Aspekti Plutona, simbola strasti, u vašem znaku, donose vam udvaranje harizmatične osobe koja će sve pokušati kako bi vas osvojila. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, moguće su trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Krajem nedelje, zahlađenje odnosa sa vodenim znakom.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Sekstil između Plutona u vašem znaku i Sunca u trećoj astrološkoj kući, donosi vam uvećanje prihoda preko kraćih putovanja, pisanja ili intelektualnih delatnosti. Zbog naglašenog astrološkog polja posla, ove sedmice možete da očekujete ponude za isplative aranžmane sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Sredinom sedmice, poslušajte savet jednog Strelca.

LJubav Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, blizu asteroida Karma u kući flerta, donosi vam kontakt sa starom simpatijom. Slobodne Vodolije, u nekom klubu, uveče, sredinom perioda, mogu da upoznaju nekoga o kome neće prestajati da razmišljaju. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

Zdravlje Zubobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Vaš vladalac Neptun, blizu Sunca u drugom astrološkom polju, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda preko posla sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Venera, planeta novca, u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Krajem perioda, moguće odlaganje nekog aranžmana.

LJubav Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni pa će mnogi ove nedelje poželeti da se nađu u vašem društvu. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, blizu asteroida Karma, donosi vam obnovu kontakta sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Pomračenja Meseca u kući strasti, 25. marta, unosi tenziju u odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas