Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Retrogradni Merkur povlači ručnu: Sada dogovorite i planirajte, a evo kada ćete realizovati!

Retro Merkur ulazi u Vagu od 27. septembra i tamo će ostati do 18. oktobra. Šta to znači?

1632139893_Asexy.png
Oglas

Kada je Merkur u retro hodu kažemo da nije vreme za daleka putovanja. Tada treba da obratimo pažnju na lična dokumenta i da ne donosimo bitne odluke kao što je potpisivanje ugovora, kupovina novog automobila , odlazak na udaljene destinacije i slično.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Retro Merkur vraća bivše ljubavi

Međutim ovaj Mekur će se pored gore navedenih odnosa baviti i partnerskim i ljubavnim odnosima. Kako će biti u kontaktu sa Saturnom doneće nam kontakt sa bivšim ljubavima, nekim starim prijateljima. Kada je ljubav u pitanju to će biti osobe sa kojima smo nekada imali jaku ljubavnu priču i sa kojima smo završili odnos racinalno gledajući. Ali, kada su duše u pitanju one još nisu završile.

Veza je bila strasna, prijatelj je bio blizak...

I sada nam se baš takve osobe vraćaju u život.... Bilo bi poželjno a neće biti jednostavno da realno i hladne glave bez emocija kako ljubavnih tako i seksualnih razmislimo da li nam ta osoba zaista treba u životu ponovo?

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Merkur pretresa naglo prekinute veze

Jer je Saturn učitelj i kaže nam: "dovodim ti osobu a ti dobro razmisli da li si naučio lekciju ili nisi?" Jer za sve postoji razlog, zašto neko ulazi u odnos i zašto ga napušta. To je jako bitno, jer ako presečemo naglo neki odnos tu odmah iza ćoška nas čeka isti takav odnos jer nismo naučili lekciju.

Biće sklapanja lepih poslovnih kontaka

I tako u nedogled Saturn šalje a i mi treba da naučimo lekciju! Na početku svog retro hoda Merkur će praviti lep odnos sa Jupiterom što nam donosi lep pogled na budućnost, uspeh u sklapnju poslovnih i privatnih kontakata. Pored lepog kontakta sa Jupiterom,

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

Uz Merkura pojavljuje se Pluton

Merkur pravi izazovni aspet sa Plutonom pogotova kada su pravna pitanja. Daje nam napetu atmosferu i nećemo najbolje umeti da vladamo situacijim. Retrogradnost nam služi da " povučemo ručnu" da zastanemo i da uvidimo šta radimo pogrešno.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Oba gore navedena aspekta i sa Jupiterom i Plutonom kao i sa Marsom nas tera da idemo napred. U nama se sve krčka, puni smo ideja jer je jaka energija. Baš tada treba da zastanemo i da nastavimo sa tim idejama ali NE da ih realizujemo, već čekamo da se zarši retro Mekur i tada da krenemo u akciju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas