· · Komentari: 0
ASTRO PROGNOZE

STIŽE MLAD MESEC U LAVU: Pripremite se na NEOČEKIVANE PROBLEME! Najviše će "stradati" OVAJ ZNAK!

Ovaj mlad Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom i u kvadratu sa Uranom što će nam doneti strahove, preispitivanja, neočekivane probleme koji se niodkuda pojavljuju.

1627988611_lav.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Nekima će doneti razočaranja, strahove i brige.

Svi ćemo biti napeti i iz te napetosti može doći do verbalnog sukoba sa rodbinom, prijateljima, emotivnim partnerima i nadrešenima.

Kako je ovaj mlad Mesec u Lavu a Lav je sam po sebi jak i dominantan znak koji se nikada ne povlači i plemenit je, takođe može doneti uspeh u karijeri i jačinu da kada je najteže pokažemo najplemenitiji deo sebe.

Savet +

Savet je da svi spustimo loptu , povučemo ručnu i da sačekamo da on prođe. Nemir i strah u čoveku bude brzopletost i neadekvatno reagovanje na situaciju.

 Bitne odlike ne donositi dok taje ovaj mlad Mesec. 

Kako će se ovaj mlad Mesec u Lavu odraziti na ostale znakove horoskopa:

Ovan

vama pokreće zabavu, druženje, ljubav . Imaćete lepu energiju, sledi vam udvaranje od suprotnog pola. Postoji mogućnost tajne veze.... Oni koji su emotivno zauzeti preispitaće iz korena svoju vezu i doneće odluku kako i da li nastaviti dalje.

Bik

Ovaj mlad Mesec u vama budi potrebu da porodicom, domom i vraćate se vašim korenima. Sada će mnogi Bikovi stati na ludi kamen. Proširenje porodice je izvesno. Vama će akcenat biti na sigurnosti unutra svoje porodice i doma.

Blizanci

Mlad mesec u vama pokreće edukaciju i imate potrebu da se usresredite na komunikaciju. Najviše ćete biti u priči oko posla i tu ćete davati najviše energije. Takođe sleduju vam kraća putovanja kao i druženje sa ljudima iz neposrednog okruženja.

Rak

Vama je naglašeno polje novca. Sada razmišljate o novom biznisu li da trenutni nadogradite. Verujte u svoje ideje jer u suprotnom možete poslušati nečiji savet i ozbiljno narušiti svoje finansije.

Lav

Vama su naglašene emocije. Imate divnu energiju i ovaj malad Mesec vama donosi mir i spokoj. Kod emotivnog partnera sada je bitno poverenje i da se potrudite da odnos dovedete u harmonično stanje. Kada je posao u pitanju jedino što se može desiti je da neka neproverena informacija stigne do vas i vi je prihvatite bez da proverite njenu tačnost.

Devica

Vama ovaj mlad Mesec ide kroz vaše 12 polje koje polje podsvesti, nemira, i potreban vam je unutrašnji spokoj. To ćete postići jedino ako se distancirate od svih i popričate sa vašim unutrašnjim bićem.

Vaga

Vama je naglašeno polje druženja, prijatelja i kolektiva. Sve što se tiče grupnih dešavanja. Sada imate ideju za biznis ali su vam potrebni partneri. Okrećete se komunikaciji i prefektno iznosite svoje iđe.

Škorpija

Vama je polje karijere naglašeno. Sada pričajte sa nadređenim oko karijere. Planove za budućnost vidite perfektno samo je potrebno da imate veru u sebe.

Strelac

Vama ovaj mlad Mesec donosi potrebu da nešto promenite u karijeri. To će biti tektonske promene. Ili napušatate postojeći posao i odlazite u privatni lični biznis ili dajete otkaz i prelazite u drugu firmu.

Jarac

Vi razmišljate o proširenju porodice. Imate potrebu za kupovinom novog doma što će se i desiti. Sada je pravo vreme za novčane pozajmice. Takođe udruženi kapital sa partnerom donosi dosta povoljnosti i imaćete lakši put ka ostvarenju cilja.

Vodolija

Vama je naglašeno 7 polje polje brka , partnersta i javnosti. Sada je bitno da se usresredite na ljubav i da napokon ozvaničite vezu brakom. Poslovni deo je isto naglašen i tu je potrebno da imate poverenje i da ste spremni na kompromis.

Ribe

Vama je nagkašeno polje zdravlja. Tu će biti promena u vidu ishrane, navika i terapije. Sada nepogrešivo osećate šta vam prija. Kada je posao u pitanju predstoje vam promene koje će biti idelane za vas!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.