Oglas
· · Komentari: 0
astro

Tri znaka ovog juna očekuje VELIKI PRILIV NOVCA I FATALNA LJUBAV: Život će im se promeniti iz korena

NJih očekuje najviše sreće na najvažnijim poljima

1653984545_pexels-julia-avamotive-1236678.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Na prvom mestu su Bikovi! NJihov vladar Venera je u njihovom znaku. To im donosi fatalnu privlačnost i novu ljubav koja menja njihov život iz korena. Tamo gde je Venera tu su i pare i uspeh. Sam početak meseca, dan-dva dok Mekur ne krene direktno može da bude malog zastoja, ali posle 4,5. juna njihova vrata karijere, novaca i uspeha se otvaraju!!

Lavovi mogu da očekuju nove projekte, dodatnu zaradu na poslu kao i veću platu i napredak u karijeri. LJubav fatalna puna strasti se dešava preko posla. Takođe upoznaju osobu koja im postaje prijatelj do kraja života. Srećno!

Pročitajte još: Stvari koje TREBA DA ZNATE O SVAKOM horoskopskom znaku (FOTO)

Rakovi ovog leta a posebno u junu postaju svesni sebe. Dominiraju gde god da se pojave. Na poslu više nisu povučeni već se jasno i glasno zalažu za sebe!

Sa takvim stavim i rezultatima postaju vidljivi za nadređene i karijera im se vrtoglavo menja u njihovu korist. Kada je ljubav u pitanju postaju takođe samosvesne dane koje jasno i precizno pokazuju svoju sexualnost što ih dovodi u lepe situacije gde će biti flerata, komplimenata, udvaranja ali ovog puta one vode glavnu reč. Račice biraju nisu izabrane!

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas