Oglas
· · Komentari: 0
BROJKE

Numerološka prognoza za septembar: Sada se menja posao i gube prijatelji, a pandemija gubi snagu!

Jedinice će sebi otežavati život suvišnim analizama, trojke će pratiti anđeo čuvar, a sedmice će se prepustiti emocijama

1630415615_Depositphotos_324763936_xl-2015.jpg
Oglas

Došao je deveti mesec u kojem se sve sumira, deca polaze u školu, ali zbog petice koju nosi ova godina, ovaj mesec je pod uticajem broja pet. To našoj zemlji donosi neke za nas dobre situacije, u kojima se otkrivaju prava lica onih koji misle zlo našoj zemlji. Uradiće se dosta toga. Polako će se sve i sa pandemijom privoditi kraju, ma koliko bilo novih mutacija, ipak se sve ublažava i prolazi se lakše.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Jedinica

Ma koliko bili jaki i sa dobrom intuicijom, kada ste pod uticajem broja šest, uzdrmaće vas situacije u kojima će porodica biti na prvom mestu. Mnogo toga se ubrzava i vama će to teško pasti, jer ste veliki analitičar, što vas samo usporava u svemu. Zato, pustite da drugi malo misle za vas.

Kako se računa?
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Dvojka

Nemojte previše verovati svakome, jer ste podložni uticajima koji mogu da vas blokiraju u narednom periodu. Ako treba, osamite se nakratko. Radite nešto što će vam zaokupiti misli, šetajte, budite u prirodi, čitajte knjigu.

Pročitajte još: "Videli smo ih, imali su voštano lice": Skijaše su OZRAČILI VANZEMALJCI, a posledice su bile neverovatne

Trojka

Pratiće vas dobar anđeo čuvar, jer ste pod uticajem broja osam. To vam donosi manji dobitak, koji očekujete već neko vreme. Konačno ćete moći da vratite neke dugove. Naravno, zbog uticaja osmice postaćete opušteniji i kao da nećete imati volje bilo šta preduzmete i da se pokrenete. Srce vas vodi, a ne razum, koji bi vam pomogao da lakše prebrodite izazove.

Pročitajte još: Jedan horoskopski znak je večiti ŠEF, a nikada direktor

Šestica
Čuvajte novac, koji će nestajati velikom brzinom. Dvaput izmerite svaki put pre nego bilo šta potrošite. Ne mora niko da zna koliko imate.

Četvorka

Pred vama je mesec u kojem morate napraviti selekciju svega što vas u životu opterećuje i osloboditi se tereta. To znači da je neophodno proveriti prijatelje, za koje ste vi uvek tu, a njih nema kad je vama potrebno. Ako nešto radite, gledajte da to privedete kraju.

Petica

Vi, deca neba, pod uticajem broja jedan imaćete osećaj da treba da počnete da radite nešto novo. Sa ovom energijom se dobro organizujte, i sigurno će doći do promena nabolje. Samo, nemojte sebi dopustiti da nekome komandujete u ovom periodu.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Najnoviji broj "Trećeg oka"

Sedmica

Emocije će biti u prvom planu, jer ste pod uticajem broja tri. Vama, koji želite da budete voljeni, ponekad je zaista potrebno da se otvorite da biste našli srodnu dušu. Ipak, treba povesti računa da to ne bude neko ko bi mogao učiniti da promenite svoj život u osnovi.

Osmica

Postoji mogućnost da dobijete posao, pošto ste pod uticajem broja četiri. Ako već radite, očekujte povećanje obima posla. Pritom se čuvajte, jer četvorka može doneti bolest i da se veoma loše osećate. Upravo zato, angažujte se u poslu kako biste predupredili loše uticaje-

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Devetka

Otvara vam se mogućnost da negde otputujete, rešite stambeni problem, više se družite... Sve to jednoj zatvorenoj devetki daje petica. Treba ponekad sebe pokrenuti u drugom pravcu, menjati se i učiniti da vam život da nove mogućnosti. Uporni ste i sigurno je da za vas ovaj mesec može biti veoma lep.

Kompletan tekst možete pročitati u štampanom izdanju TREĆE OKO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas