Oglas
· · Komentari: 0
BIORITAMSKI BROJ

FEBRUAR u BROJKAMA: Iznenađenja i PREVARE, mesec će biti prepun OBRTA

Jedinice će pratiti sreća, četvorke treba da se čuvaju krađe, a sedmice će uživati u životu.

1611653853_digits-4014181_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Dolazi nam februar, mesec koji nosi broj sedam. Na globalnom planu neće biti lak i jednostavan - biće pun nervoze, mogućih prevara i velikih briga. Nama sledi neki novi početak, koji može doneti lepše vreme vezano za pandemiju, ali i neke nove zadatke koji će nam doneti zakoni.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Umesto da se sve svodi na minimum, kod nas je maksimum u svemu. Poreski sistem se nije menjao, samo su se novi nameti donosili. Ako se ovako nastavi, mnoge firme će, zbog nerada i neprihodovanja, za prethodnu godinu iskazati gubitke, što nikako nije dobro zbog manjih priliva u budžet. Kako god, verujmo da će se nešto menjati nabolje.

Koji je vaš bioritamski broj?
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Jedinica

Vi ste tokom februara pod uticajem broja 8. Mala sreća pratiće vas sve vreme. To donosi pomoć vašeg anđela čuvara i doprinosi nekom manjem dobitku, mogućnosti da rešite svoja dugovanja i završite mesec sa pozitivnom nulom. I to je ponekad dobro rešenje, pogotovo što ste vi veoma analitične osobe i sebe opterećujete sitnicama koje često i nisu bitne.

Dvojke neće imati više nikakve nedoumice, a jedinice će pratiti sreća.

Dvojka

Ako ste do sada imali neke dileme vezano za ljude koji su u vašoj blizini, prijatelje ili neku vezu koja nije imala pomaka, zbog devetke koja vama u ovom mesecu dominira, morate napraviti selekciju u svemu tome. Ne dopustite da vas bilo ko više crpi i koristi. Čuvajte nerve i klonite se onih osoba koje vam donose negativnu energiju. Radite na sebi.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Trojka

Nalazite se pod dominacijom broja 1. Vama emotivcima neće biti lako da postanete racionalni. Teško je slušati razum, jer srce radi drugo, ali i to je moguće, ako se odlučite da svoj život organizujete na potpuno drugačiji način. Vi to možete, samo ako želite, jer dete u vama može da odraste u sekundi. Iskoristite snagu Sunca da vam bude bolje.

Četvorke, čuvajte sve što imate Foto: Depozit

Četvorka

Čuvajte novac ovog meseca, jer u njemu dominira dvojka, a ona nije dobra po tom pitanju. Nemojte nikome ništa pozajmljivati, ne kupujte šta vam ne treba... Samo tako ostajete zaštićeni od onih koji u vama, koji ste veoma radni i disciplinovani, nalaze mogućnost da se ovajde. Zašto oni sami ne rade koliko vi, pa da imaju i više od vas? Pazite da vas ne pokradu.

Pročitajte još: Era Vodolije: Novi svet počinje da se rađa u januaru, a SAD u tome neće učestvovati!

Petica
Osobe poput vas su nemirnog duha, ali u februaru će vas trojka dovoditi u situaciju da sve doživljavate previše emotivno. Zato - pustite srce da reaguje onako kako mora, a snagu i dinamiku ostavite za neko drugo vreme. Iako ste po prirodi vođa u društvu, ponekad i vi možete biti emotivni i željni nežnosti i pažnje, i da vam neko pokloni lepe trenutke. Imate pravo na to.

Šestica

Predstoji vam veliki teret, zbog uticaja broja 4. Bolje bi bilo da se to odnosi na posao, nego da morate brinuti o svom zdravlju. Nadam se da ćete umeti sve da okrenete u svoju korist, i da ćete uspeti da se poslovno iskažete, a ostanete zdravi. Čuvajte se da ne budete izloženi zarazi. Nosite zaštitnu opremu gde god da krenete. Izbegavajte druženja kad god možete.

Šestice - čuvajte se!

Sedmica

Vi, deca neba, u mesecu pred nama bićete pod uticajem broja 5. To vam donosi lepe trenutke u kojima će biti mogćnosti da negde otputujete, rešite stambeni problem, ili odlučite da svoj stan sredite. U svakom slučaju, donosi vam dobre vibracije, koje možete pozitivno koristiti u svim segmentima svog života. Više šetajte, tako ćete i svoje zdravlje dovesti u red.

Devetke neka prespavaju februar, a osmicama će proći u znaku porodice i brige oko roditelja.

Osmica

Porodica će vam biti na prvom mestu. Bićete pod uticajem šestice, a to je broj Jupitera, koji u sebi donosi nešto novo, a u najgorem slučaju manju brigu oko nekog starijeg člana porodice. Ja bih više volela da vam dođe prinova, ili se neko od vas venča. U svakom slučaju, svako ce dobiti ono što mu je zapisano u nebeskoj knjizi sudbine.

Pročitajte još: Astrolog Tanja Veljković je predvidela sve što se desilo u SAD: Kaže da nas tek čeka SPEKTAKL i otkriva KADA!

Devetka

Vama, koje smatram veoma upornim i starim dušama, tokom februara, zbog uticaja broja 7, neće biti previše lako. Zato, gledajte da čitate neku dobru knjigu, radite nešto humano, puno šetajte. Postoji mogućnost i da odete na kraći odmor, negde u blizini. Gledajte da vas neko ne prevari u ovom periodu, i ne budite toliko tvrdoglavi, to bi vam samo donelo nervozu.

Kompeltan tekst možete pročitati u štampanom izdanju TREĆEG OKA

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas