Oglas
· · Komentari: 0
Mišićavko

Čuveni "Bentli" podmladio svoj prvi SUV "bantjagu"

Nije se štedelo ni na snazi ni na luksuzu, kako se i očekuje od ovg brenda

1593695841_BENTLI--B-ANTJAGA--2.jpg
Foto:"Bentli"
Oglas

Prvi SUV čuvenog brenda "Bentli" lepo na tržištu prihvaćeni "bantjaga" doživeo je i svoj "fejslifting". Ovo zatezanje bora je, kako navode u "Bentliju" više učinjeno sa namerom da se "bantjaga" približi novim vizuelnom identitetu brenda koji je predstavljen na novom "kontinentalu GT" i "flajing spuru" nego što je bilo neophodno "usklađivanje" sa novim modnim trendovima u auto industriji.

Foto:"Bentli"

Nova je, znatno je i veća, prednja rešetka na maski hladnjaka, drugačiji je oblik svetlosnih grupa. Nazad je "bantjaga" pored novog oblika svetlosnih grupa dobio i novi dizajn završetka auspuha, ali je i najuočljivija promena mesta za registrasku tablicu koja će ubuduće biti nakačena za branik.

Pročitajte još;Kao princeza na zrnu graška "pikanto" ima sedam jastuka!

Unutra je i dalje sve luksuzno i drugačije od rivala. Jednostavno "Bentli" mora da uvek bude "Bentli". Potpuno je drugačija komandna tabla na kojoj sada dominira tač-skrin ekran od 10,9 inča koji je srce infotejtment sitema najnovije generacije. Nove su i obloge na vratima, drugčija ručica menjača...

Foto:"Bentli"

Konfiguracija sedišta je takva da kupac može zahtevati model sa četiri, pet ili čak sedam sedišta!

Pročitajte još:Nova "kija rio" će prepoznavati pešake i bicikliste (FOTO/VIDEO)

Pod haubom se nalazi sjajni agregat od 4,0 litara radne zapremine sa osam cilindara u "V" rasporedu i koji raspolaže sa respektabilnih 542 "konja". Uz tu moćnu ergelu sleduje i "kamionski" obrtni moment od 779 nm.

Sledeće godine, najavljeno je iz ove kompanije "bantjaga" će dobiti još snažniji V12 motor a u planu je i plag-in hibridna verzija.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas