· · Komentari: 0
Fantazija

Zamislite NAJLUKSUZNIJI terenac na svetu koji je brži od 300 km na čas! To je "bentli bentajga spid"! (VIDEO)

Čuvena kompanija sada predstavila najmoćniju i najstrelovitiju verziju svog SUV ikada

1597317591_Bentayga-Speed---1.jpg
Foto:"Bentli"

Ako imate 246.825 dolara sasvim sigurno nećete kupiti "osnovnu verziju" čudesnog SUV vozila "Bentlija", luksuzne "bentajge"! Makar ona bila i iz edicije "spid", poslednje verzije terenca koji je prodat u više od 20.000 primeraka do sada! I koja je ponela titulu najbržeg terenskog vozila na svetu!

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Pročitajte još: Da li znate zašto je ovo vozilo proglašeno za "Automobil 20. veka"? (VIDEO)

Bez obzira što bi spisak opreme koju ima osnovna verzija zauzeo jedan prosečni tok ruskih klasika, kupci ovog automobila ne žale novac da dobiju još "nešto ekskluzivnije".

Foto:"Bentli"

Luksuza nikad previše, baš kao ni brzine.

"Bentli" zna kako da razmazi kupce pa je malo promenio eksterijer, malo više enterijer, dodao je sve što se može zamisliti od savremene "podrške vozaču", izabrao još ekskluzivniju opremu, finiju kožu, skuplje materijale. Samo na karbon-keramičkim kočnicama je "uštedeo" oko 15 kilograma! A one mogu da izdrže i temperaturu od 1.884 stepena Celzijusa.

Pod haubu su u "Bentliju" ugradili novi benzinski motor koji ga je učinio najmoćnijim i najbržim "bentajgom" ikada!

Motor ima radnu zapreminu od 6.0 litara! Raspoređenu u 12 cilindara u "dablve" rasporedu. Tu je smeštena ergela od 635  najčistokrvnijih engleskih "konja". Obrtni moment je takav da bi ga poželeli i neki kamioni - čak 900 nm!

Pročitajte još: Ovo je vreme SUV vozila, ekipa "Magazina Novosti" otkriva ZAŠTO (FOTO)

To omogućava da ovaj lepotan prosto leti drumom! Ubrzava od 0 - 100 kilometara na čas za neverovatnih 3,9 sekundi! Maksimalna brzina je 306 kilometara na čas! Najbrži SUV na svetu!

                                                        Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.