· · Komentari: 0
POZNATI

Dejvid otkrio tajnu savršene linije VIKTORIJE BEKAM! Evo šta dizajnerka jede već punih 25 godina

Dizajnerka i nekadašnja članica slavne muzičke grupe može se pohvaliti neverovatnom linijom.

1644170273_usai-perbarui-perjanjian-nikah-david-beckham-justri-diisukan-hamili-guru-putrinya-yktDsA6vFK.jpg
Foto: Depositphotos

Viktorija Bekam tokom godina unazad izgradila je imidž uspešne, posvećene poslovne žene, privržene domaćice i majke, ali i pripradnice lepšeg pola koja održava savršenu figuru već decenijama unazad. Konačno, njen suprug i proslavljenih fudbaler Dejvid Bekam odao je tajnu dugu 25 godina i kazao čime se njegova draga hrani i šta je to zaslužno za njen izgled.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Naime, Dejvid Bekam tvrdi da Viktorija već 25 godina, otkad su zajedno, svaki dan jede isto jelo.

- Od kada sam je upoznao, ona jede samo ribu sa roštilja, povrće kuvano na pari, vrlo retko će odstupiti od toga - tvrdi Bekam.

Priznaje da je vrlo emotivan po pitanju hrane i vina i da, ako jede nešto u čemu uživa, želi da svi oko njega to probaju. 

Pročitajte još: Zdravstveni benefit ZELENOG ČAJA za koji retko ko ZNA: Pored regulisanja METABOLIZMA, ovaj čaj pomaže i kod ARTRITISA

Bivša članica popularne ženske muzičke grupe Vikotrija Bekam, danas 47-godišnja modna dizajnerka, svojevremeno je i govorila o svojoj ishrani, priznavši da voli da jede tost od celovitih žitarica sa solju. Takođe je priznala da je vrlo izbirljiva po pitanju hrane.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.